Αθλητικά

Σε κρίσιμη κατάσταση στη ΜΕΘ ο αστυνομικός – Πώς χτυπήθηκε στου Ρέντη, ψάχνουν στο γήπεδο τον δράστη (Vid)

Σε κρίσιμη κατάσταση στη ΜΕΘ ο αστυνομικός - Πώς χτυπήθηκε στου Ρέντη, ψάχνουν στο γήπεδο τον δράστη (Vid)

Εκτατοντάδες προσαγωγές στη ΓΑΔΑ, ενώ στο νοσοκομείο βρέθηκαν ο Υπουργός και ο Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ.! Πώς έγινε η επίθεση και γιατί δεν άφηναν τον κόσμο να αποχωρήσει…
 

Οριστική διακοπή είχαμε στο ντέρμπι της προημιτελικής φάσης του Λιγκ Καπ «Νίκος Σαμαράς» ανάμεσα στον Ολυμπιακό και στον Παναθηναϊκό, καθώς σημειώθηκαν πολύ σοβαρά επεισόδια εκτός γηπέδου, κατά την διάρκεια του αγώνα.

Τα επεισόδια που ξέσπασαν ανάμεσα στις δυνάμεις των ΜΑΤ και σε περίπου 150 οπαδούς στη διάρκεια του δεύτερου σετ και που είχαν ως συνέπεια το σοβαρό τραυματισμό ενός αστυνομικού, οδήγησαν στην οριστική διακοπή.

Οι αστυνομικές δυνάμεις έκαναν χρήση χημικών, με αποτέλεσμα η ατμόσφαιρα να γίνει αποπνικτική και μέσα στο κλειστό «Μελίνα Μερκούρη», με το ματς να διακόπτεται αρχικά και στη συνέχεια ο διαιτητής να προχωρά στην οριστική διακοπή του. Αφού αρχικά ο ρέφερι έδωσε εντολή στους παίκτες των δύο ομάδων να μπουν στ΄ αποδυτήρια, η κατάσταση δεν βελτιώθηκε κι αφού τελείωσε το απαιτούμενο χρονικό περιθώριο, η διακοπή ήταν μονόδρομος.

Ο αστυνομικός που τραυματίστηκε μεταφέρθηκε στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας, όπου νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άτυχος άνδρας τραυματίστηκε από ναυτική φωτοβολίδα που καρφώθηκε στο μηρό του και μεταφέρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του και με ακατάσχετη αιμορραγία.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε και η ΕΡΤ, τα επεισόδια σημειώθηκαν κοντά στο γήπεδο, όταν περίπου 150 άτομα επιτέθηκαν έφυγαν από τις εξέδρες και έκαναν επίθεση με μολότοφ και αντικείμενα σε αστυνομικές δυνάμεις που βρισκόταν εξωτερικά του γηπέδου βόλεϊ, την ώρα της αναμέτρησης Ολυμπιακού – Παναθηναϊκού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, σημειώθηκαν εκατοντάδες προσαγωγές από την Αστυνομία μετά την οριστική διακοπή του επεισοδιακού ντέρμπι.

To Top