Ιστορίες

Σερβιτόρα τραγουδάει «χρόνια πολλά» σε τραπέζι που τιμούσε τα γενέθλια του πεθαμένου πατέρα τους και η ντροπή της δε περ…

Το απόλυτο σοκ: Στο τέλος κοίταξαν όλοι ψηλά και είπαν «χρόνια πολλά πατέρα».
Οκ, μπορεί να συμβεί στον καθένα μας! Απλά εκείνη τη στιγμή ψάχνουμε μια τρύπα να μπούμε μέσα από την ντροπή. Κάπως έτσι ένιωσε και η σερβιτόρα Έιμι Κάρολ από την Αγγλία, η οποία τα μπέρδεψε και τα έκανε λίγο… σαλάτα. Αντί να πάει στο τραπέζι που γιόρταζε τα γενέθλια, πήγε σε αυτό που θρηνούσε τον χαμό του πατέρα τους. Ουπς…

Η Έιμι πήγε όμως να τραγουδήσει το γνωστό «happy birthday». Είπε «χρόνια πολλά» σε αυτούς που εκείνη τη στιγμή θρηνούσαν. Όπως και να το δεις… γκάφα.

Όπως είπε η ίδια στο TikTok, αυτή ήταν η «πιο ντροπιαστική στιγμή της ζωής μου μέχρι στιγμής».

Εξήγησε λοιπόν: «Σέρβιρα το τραπέζι που καθόντουσαν. Ήταν μια πολύ ωραία οικογένεια – μια μαμά, τα μεγαλύτερα παιδιά της και υποθέτω οι φίλοι τους. Μια άλλη σερβιτόρα τούς μιλούσε και τους άκουσα να αναφέρουν ότι είναι έξω για τα γενέθλια κάποιου, αλλά δεν άκουσα ποιανού ήταν τα γενέθλια».


Ακούγοντας λοιπόν το «έχει γενέθλια» κάποιος, το κράτησε στο μυαλό της και μετά από λίγη ώρα έβγαλε το παγωτό όπως συνηθίζει το μαγαζί στους εορτάζοντες για να τραγουδήσουν τα «χρόνια πολλά»: «Το έχω ξανακάνει. Βγάζω παγωτό με ένα κερί και μετά βάζω τον κόσμο να τραγουδήσει. Έτσι έκανα και τώρα. Τα έχω οργανώσει όλα. Όχι μόνο εγώ, αλλά και τέσσερις άλλοι σερβιτόροι, ώστε να κατέβω και να τραγουδήσω το «Happy Birthday».

Δεν ήξερα ποιανού τα γενέθλια ήταν όμως… Συνήθως μπορείς να καταλάβεις καθώς όλοι αρχίζουν να τραγουδούν και το άτομο του οποίου είναι τα γενέθλια κάθεται ντροπιασμένο. Λοιπόν, τραγουδάμε όλοι…».

Στη συνέχεια λέει: «Παρατήρησα ότι δεν έστρεφαν το κεφάλι τους σε ένα άτομο, κάτι που είναι λίγο περίεργο. Τότε έχω την αίσθηση ότι -ξέρεις- έχεις κάνει κάτι λάθος. Η σερβιτόρα που τους μιλούσε νωρίτερα μου λέει ότι είναι πραγματικά «πολύ λυπηρό» καθώς ο σύζυγος της κυρίας πέθανε τον Απρίλιο.

Έτσι, συνέχισα να τραγουδάω το «Happy Birthday» και συνειδητοποίησα σε αυτό το σημείο, ότι τραγουδάω στον νεκρό σύζυγο αυτής της κυρίας που θα είχε τα γενέθλιά του σήμερα! Σε αυτό το σημείο, ιδρώνω πολύ και σίγουρα γίνομαι κατακόκκινη. Μετά, όλοι κοιτάζουν ψηλά και λένε “χρόνια πολλά μπαμπά”».


Περιγράφοντας το ως το απόλυτο σοκ, η Έιμι εξήγησε πώς «έφυγα γρήγορα από το τραπέζι», ωστόσο: «Δεν μπορούσα να το αποφύγω, καθώς ήταν το τραπέζι μου, οπότε έπρεπε να επιστρέψω, και ήταν όλοι σαν, “αυτό ήταν τόσο υπέροχο, ο μπαμπάς θα το εκτιμούσε αυτό”. είπε.

Τραγούδησα στον νεκρό μπαμπά μιας οικογένειας! Δεν είναι ότι πέθανε χρόνια πριν. Μόλις πριν από δύο μήνες πέθανε».

To Top