Αθλητικά

Σκάνδαλο: Καταγγελία για απόπειρα δωροδοκίας Ελλήνων διαιτητών!

Σκάνδαλο: Καταγγελία για απόπειρα δωροδοκίας Ελλήνων διαιτητών!

Η ομάδα της Πρίστινα προχώρησε σε καταγγελία μέσω Facebook, εξηγώντας πως έγινε απόπειρα δωροδοκίας των Ελλήνων διαιτητών Ζαχαρή και Κάρδαρη πριν από έναν αγώνα των play-offs για το πρωτάθλημα Κοσόβου, κάνοντας λόγο για το μεγαλύτερο σκάνδαλο μπάσκετ στην ιστορία του Κοσσυφοπεδίου!

Η Πρίστινα κατήγγειλε απόπειρα δωροδοκίας των Ελλήνων διαιτητών Ζαχαρή και Κάρδαρη πριν από τον αγώνα με την Τρέπτσα στις 20 Απριλίου, εξηγώντας πως οι ισχυρισμοί της επιβεβαιώνονται μέσω video. Η ομάδα του Κοσόβου αναφέρει πως μετέφερε τα αποδεικτικά στοιχεία στην Αστυνομία, ζητώντας από τις αρμόδιες αρχές να τιμωρήσουν παραδειγματικά όλους τους εμπλεκόμενους.

«Αγαπητοί πολίτες της Δημοκρατίας του Κοσόβου, αγαπητοί φίλοι του μπάσκετ… Σας ενημερώνουμε ότι στις 20 Απριλίου, την ημέρα δηλαδή του τρίτου ημιτελικού των play-offs ανάμεσα στην Πρίστινα και την Τρέπτσα ανακαλύψαμε το μεγαλύτερο σκάνδαλο μπάσκετ στην ιστορία του Κοσσυφοπεδίου! Για την ακρίβεια, αποτρέψαμε μια μεγάλη αθλητική και ηθική βλάβη για την ομάδα της Πρίστινα, τους οπαδούς της και τους λάτρεις του αθλητισμού.

To Top