Αθλητικά

Σκάνδαλο στη Λαμία! “Διώξτε” τους Έλληνες διαιτητές από το ποδόσφαιρο – Σώστε τα Σαββατοκύριακα (Vid)

Σκάνδαλο στη Λαμία!

ΕΛΕΟΣ πια με αυτή τη μάστιγα που λέγεται «Έλληνας διαιτητής». Καταργήστε αυτή την ιδιότητα, μόνο έτσι θα σωθούμε όλοι…

Ήταν τα όργανα της παράγκας. Ήταν εκείνοι που έβαλαν τη… σφυρίχτρα τους και διέλυσαν το ελληνικό ποδόσφαιρο. Αλλά πλέον το 101% των Ελλήνων διαιτητών, εκτός όλων των άλλων, είναι και επικίνδυνα ΑΣΧΕΤΟΙ. Ακατάλληλοι για να σφυρίζουν και σε τουρνουά 5Χ5 με παιδάκια 5 ετών.

Αυτά που είδαμε το απόγευμα του Σαββάτου στη Λαμία από τον Μανούχο θα μπορούσαν να τινάξουν το πρωτάθλημα στον αέρα. Η αποβολή του Αράο με δεύτερη κίτρινη κάρτα είναι το ΣΚΑΝΔΑΛΟ του φετινού πρωταθλήματος. Είναι θαύμα που ο Βραζιλιάνος δεν έχασε ακαριαία την πλούσια κόμη του με την απόφαση του Μανούχου.

Και δεν είναι μόνο ο Μανούχος! Κάθε Έλληνας διαιτητής θα μπορούσε να κάνει το ίδιο και χειρότερο. Όπως και για τη μη αποβολή του γκολκίπερ της Λαμίας στην τελευταία φάση του αγώνα, με το πέναλτι στον Παλάσιος, μόνο ο Μανούχος και το VAR ξέρουν γιατί δεν πήρε κόκκινη κάρτα ο Κοσέλεφ.

Αλλά για ποιο VAR μιλάμε όταν έκαναν… δύο μέρες για να βγάλουν οφσάιντ δύο πεντακάθαρες φάσεις. Τη μία με την ανατροπή του Παλάσιος, όπου ο Ιωαννίδης έχει ακουμπήσει την μπάλα πριν εκείνη βρεθεί στον Αργεντινό και η άλλη στο ακυρωθέν γκολ του Τσιλούλη. Αποφάσεις που έπρεπε να είχαν βγει στο δευτερόλεπτο.

Είναι πλέον μονόδρομος να μην ξανασφυρίξει Έλληνας διαιτητής ούτε σε φιλικό προετοιμασίας αν θέλουμε να πάει μπροστά το ελληνικό ποδόσφαιρο.

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ζαγαρίτης για μεγάλη ελληνική ομάδα – Υπογράφει από 1η Γενάρη Ελλάδα – Αλεξανδρόπουλος ή Βαγιαννίδης!

To Top