Αθλητικά

“Σκασμένος” ο Αλμέιδα μετά τις Σέρρες – “Δεν υπάρχουν λέξεις να εξηγήσουν αυτό που έγινε”

"Σκασμένος" ο Αλμέιδα μετά τις Σέρρες - "Δεν υπάρχουν λέξεις να εξηγήσουν αυτό που έγινε"

Εμφανώς στεναχωρημένος με τη νέα γκέλα της Ένωσης, αυτή τη φορά κόντρα στον Πανσερραϊκό, εμφανίστηκε στη συνέντευξη Τύπου ο Αργεντίνος τεχνικός.

Ματίας Αλμέιδα: Νέα γκέλα για την ΑΕΚ, που δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη απέναντι στον Πανσερραϊκό και τον Αργεντίνο τεχνικό κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου να μην κρύβει την απογοήτευσή του για το αποτέλεσμα, ενώ παράλληλα αναφέρθηκε με τα καλύτερα λόγια για τον Πάμπλο Γκαρσία.

Το να γίνονται αναλύσεις αυτές τις στιγμές. Δεν υπάρχουν λέξεις να εξηγήσουν αυτό που έγινε. Ίσως αυτή η διακοπή θα μας κάνει καλό και θα δούμε πώς θα ξεκινήσουμε το 2024. Αυτή η ομάδα είναι εδώ και 1,5 χρόνο που κάνει προπόνηση μαζί.

Ξανακάναμε τα ίδια λάθη και πρέπει να δούμε τι μας έλλειψε για να τελειώσουμε το παιχνίδι. Δεν θέλω να πω περισσότερα αυτή τη στιγμή, γιατί πρέπει να σκεφτώ καλά“.

Τη γνώμη του για τον Πανσερραϊκό: “Εγώ πάντα σέβομαι όλους τους αντιπάλους. Κάθε προπονητής προσπαθεί να δώσει το καλύτερο. Ο Πάμπλο Γκαρσία τα πηγαίνει καλά“, είπε ο Ματίας Αλμέιδα.

To Top