Αθλητικά

“Σκασμένος” ο Βαγιαννίδης, το πίστευαν Μπερνάρ, Σένκεφενλντ – “Σκληρές αλήθειες” από Μάγκνουσον (Vid)

"Σκασμένος" ο Βαγιαννίδης, το πίστευαν Μπερνάρ, Σένκεφενλντ - "Σκληρές αλήθειες" από Μάγκνουσον (Vid)

Τρομερές δηλώσεις από τον μικρό για το παιχνίδι στο ΟΑΚΑ, τι σχολίασαν οι υπόλοιποι ξένοι του Τριφυλλιού μετά τον αποκλεισμό.
 

Την πρόκριση θα μπορούσε να είχε περάσει ο Παναθηναϊκός κόντρα στη Μπράγκα όπως είπε ο Γιώργος Βαγιαννίδης, με τον νεαρό μπακ του Τριφυλλιού να αναφέρει επίσης πως ονειρευόταν από μικρός αυτή την αναμέτρηση.

Αναλυτικά όσα είπε ο Γιώργος Βαγιαννίδης:

«Σίγουρα είμαστε ικανοποιημένοι για όλη την πορεία. Ήταν πολύ δύσκολο το ταξίδι. Είμαι τόσο περήφανος που βρίσκομαι σε αυτή την ομάδα. Το σκορ δεν αντιπροσωπεύει την εικόνα σήμερα, θα μπορούσαμε να είχαμε περάσει εμείς σήμερα. Τρομερή ομάδα και η Μπράγκα, αλλά είχαμε πολλες χαμένες ευκαιρίες τις οποίες αν εκμεταλλευόμασταν θα πηγαίναμε εμείς στο Champions League. 

Δεν έχω λόγια για τον κόσμο. Το ονειρευόμουν από μικρός αυτό και σήμερα συγκινήθηκα που με αξίωσε ο θεός να παίξω εδώ μέσα και με τόσο κόσμο και με την ομάδα της καρδιάς μου. 

Στα λάθη που έκανε ο Παναθηναϊκός στάθηκε μετά τον αποκλεισμό από τη Μπράγκα ο Χόρντουρ Μάγκνουσον, με τον Ισλανδό στόπερ να αναφέρει επίσης πως το Τριφύλλι ήταν καλύτερο και στις δύο αναμετρήσεις ενάντια στους Πορτογάλους.

Περισσότερα άξιζε ο Παναθηναϊκός ενάντια στην Μπράγκα σύμφωνα με όσα είπε ο Μπερνάρ, με τον Βραζιλιάνο άσο επισης να αναφέρει πως το Τριφύλλι θα μπορέσει να ανταπεξέλθει τόσο στην Ευρώπη όσο και στο πρωτάθλημα.

Αναλυτικά όσα είπε: «Σίγουρα αξίζαμε περισσότερα. Δείξαμε πως μπορούμε να κάνουμε ένα καλο ματς. Κερδίζει αυτός που σκοράρει. Είχαμe άγχος στις τελικές. Θέλαμε να προχωρήσουμε στο Champions League αλλά τώρα θα προχωρήσουμε στο Europa League. Αναμφίβολα και χωρίς να ξεχνάμε το ελληνικό πρωτάθλημα. Μπορούμε να ανταπεξέλθουμε και μπορούμε να κάνουμε τα πράγματα πολύ καλά γιατί είμαστε ένα σύνολο που μπορεί να είναι ανταγωνιστικός και στο πρωτάθλημα και στο Europa League.

Για τον αποκλεισμό από τη Μπράγκα μίλησε ο Μπαρτ Σένκεφελντ, με τον αρχηγό του Παναθηναϊκού να αναφέρει πως όλοι πρέπει να είναι περήφανοι για το Τριφύλλι.

Αναλυτικά όσα είπε: «Πιστεύω θα μπορούσαμε να σκοράρουμε πολλά γκολ. Πρέπει να είμαστε περήφανοι για την ομάδα. Παίχτηκε προς το τέλος ένα ανοιχτό ματς, μπορούσαμε να κάνουμε το 1-0, είχαν ευκαιρίες και οι δύο ομάδες. Αξίζαμε περισσότερο τη νίκη απόψε. Κάθε ματς είναι διαφορετικό, είδατε όμως το επίπεδο της ομάδας. Πρέπει να πάρουμε αυτοπεποίθηση από αυτό και να συνεχίσουμε μπροστά.»

To Top