Αθλητικά

ΣΟΚ: Δημοσιογράφος “ξεψύχησε” στον τελικό του Champions League στο χάντμπολ! (ΒΙΝΤΕΟ)

ΣΟΚ: Δημοσιογράφος

Πολωνός δημοσιογράφος άφησε την τελευταία του πνοή κατά τη διάρκεια του τελικού Champions League στο χάντμπολ, ανάμεσα σε Μαγδεμβούργο και Κίελτσε.

Με ένα τραγικό συμβάν σημαδεύτηκε ο τελικός του Champions League στο χάντμπολ ανάμεσα σε Μαγδεμβούργο και Κίελτσε, καθώς ο Πολωνός δημοσιογράφος Πάβελ Κότβιτσα έχασε τη ζωή του κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης.

Ο άτυχος δημοσιογράφος “κατέρρευσε” στην εξέδρα και παρά το γεγονός ότι οι γιατροί του γηπέδου έσπευσαν να του προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες, δεν κατάφεραν να του σώσουν τη ζωή.

Σημειώνεται πως την ώρα που Κότβιτσα δεχόταν τις πρώτες βοήθειες, ο προπονητής του Μαγδεμβούργου πρότεινε να τελειώσει η αναμέτρηση παρά το γεγονός ότι η ομάδα του βρισκόταν πίσω στο σκορ με 22-21.

Μάλιστα, αυτό που φαίνεται να είπε στον προπονητή της Κίελτσε είναι: «Ας τελειώσει το ματς. Δεχόμαστε το αποτέλεσμα και είστε νικητές. Υπάρχουν πιο σημαντικά πράγματα από τον αθλητισμό.

Η πρόταση δεν έγινε δεκτή, με τον τελικό να λήγει στην παράταση με σκορ 30-29 (26-26 κ.δ) και το Μαγδεμβούργο να κατακτά το Champions League.

To Top