Αθλητικά

Σπάει συμβόλαιο για παίκτη Euroleague ο ΠΑΟ – “Δώρο” σε Αταμάν ο γκαρντ, σουτέρ από ΝΒΑ!

Σπάει συμβόλαιο για παίκτη Euroleague ο ΠΑΟ - "Δώρο" σε Αταμάν ο γκαρντ, σουτέρ από ΝΒΑ!

Κορυφαίο όνομα στη λίστα του ΠΑΟ, αν και δεσμεύεται με συμβόλαιο. Οι Πράσινοι ψάχνουν στην αγορά και στη λίστα τους υπάρχουν τρεις πολύ δυνατές περιπτώσεις…

Ο Παναθηναϊκός δεν έχει παρατήσει τελείως την υπόθεση του Τάιλερ Ντόρσεϊ, αλλά πλέον για την θέση του σούτινγκ γκαρντ έχει θέσει προτεραιότητα το ΝΒΑ. Και το πρώτο όνομα, που ήρθε από εκεί είναι του Μπριν Φορμπς, του Αμερικάνου, που πήρε το πρωτάθλημα του ΝΒΑ το 2021 με τους Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο. Είναι ένας πολύ καλός σουτέρ, ένας γκαρντ, που μπορεί να πάρει ευθύνες πάνω του, αλλά ο Παναθηναϊκός θέλει να ξεψαχνίσει και άλλο την αγορά, στην προσπάθειά του να βρει μία πιο σίγουρη επιλογή.

Οι περιπτώσεις, όμως, είναι ελάχιστες. Είναι μετρημένες στα δάκτυλα του ενός χεριού. Και δεν θα πρέπει να παραξενευτεί κανείς αν οι «πράσινοι» πάνε να προσπαθήσουν να βγάλουν κάποιον παίκτη από συμβόλαιο.

Και την ίδια ώρα να περιμένουν μήπως προκύψει και κάποια άλλη καλή περίπτωση από το ΝΒΑ.

Ενας παίκτης, που θα ξετρέλαινε τον κόσμο του Παναθηναϊκού, αν μπορούσε να αποκτηθεί, θα ήταν ο Σέιν Λάρκιν. Είναι, όμως, κάτι τέτοιο εφικτό; Ο Λάρκιν έχει συμβόλαιο με την Εφές και δεν υπάρχει ένδειξη ότι μπορεί να φύγει. Ποιος ξέρει, όμως, τι μπορεί να γίνει; Τα συμβόλαια άλλωστε είναι για να σπάνε όπως θα δούμε και με την περίπτωση του Μίροτιτς.

Στην θέση «5» μένει να αποκτηθεί ένας ακόμη παίκτης και τις επόμενες μέρες θα ξεκαθαρίσει το τοπίο. Ο Παναθηναϊκός θέλει να κρατήσει τον Παπαγιάννη, ο τελευταίος ψάχνεται ακόμη στο ΝΒΑ, ο Σανλί παραμένει στην λίστα του Αταμάν. Μπράντον Ντέιβις δεν υπάρχει πλέον στο κάδρο με τον Αμερικάνο σέντερ να πηγαίνει προς Βαλένθια μεριά.

Και μέσα σε όλα ο Παναθηναϊκός περιμένει και τον Χεζόνια μήπως και μπορέσει να βρει άκρη και λύσει το συμβόλαιό του με την Ρεάλ.

mykhailiuk

To Top