Πολιτική

Σπύρος Μπιμπίλας για Ζωή Κωνσταντοπούλου: Κάποιοι λένε ότι είναι δύστροπη, αλλά είναι πολύ ευχάριστο…

σπύρος μπιμπίλας ζωή κωνσταντοπούλου

Σπύρος Μπιμπίλας για Ζωή Κωνσταντοπούλου: Κάποιοι λένε ότι είναι δύστροπη, αλλά είναι πολύ ευχάριστος και χαρμόσυνος άνθρωπος

Ο Σπύρος Μπιμπίλας που πλέον βρίσκεται ανάμεσα στους 300 βουλευτές της νέας Βουλής ως μέλος του κόμματος «Πλεύση Ελευθερίας», φιλοξενήθηκε την Τετάρτη (12/7) στην εκπομπή «Καλοκαίρι yes». Ο γνωστός ηθοποιός και βουλευτής αφού απάντησε για τα αρνητικά σχόλια που γράφουν για εκείνον τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και πώς τα αντιμετωπίζει «Με γράφουν “Πιπίλα”, έγραψαν “το στρουμφάκι μπήκε στη Βουλή”» αναφέρθηκε και στη γνωριμία του με τη Ζωή Κωνσταντοπούλου αλλά και για τη ζωή στη Βουλή.

«Γίνεται τόσο μεγάλο θέμα για τα ρούχα που κανονικά πρέπει να κοιτάμε τα σοβαρά. Τα ρούχα είναι δεύτερο θέμα. Δεν περίμενα καθόλου αυτήν την αντίδραση. Η κ. Μενδώνη μου είπε τα καλύτερα. Της άρεσε πάρα πολύ (το πουκάμισο με τα παπαγαλάκια που φόρεσε στην ορκωμοσία των Βουλευτών). Ένας άνθρωπος που έχει συγκεκριμένο χαρακτήρα, δεν αλλάζει εάν του τύχει και αυτό. Εγώ έχω μπει ως ο άνθρωπος που τον γνωρίζουν έτσι, ξαφνικά αν κάνω κάτι άλλο θα κάνω έναν ρόλο, εγώ δεν θέλω να κάνω έναν ρόλο», ξεκαθάρισε αρχικά ο Σπύρος Μπιμπίλας.

«Μπήκα στη Βουλή σαν πολίτης, όχι σαν πολιτικός. Είμαστε άνθρωποι που δεν ήμασταν πρώην πολιτικοί. Εμείς που είμαστε στην “Πλεύση Ελευθερίας” μπήκαμε για να βοηθήσουμε τη Ζωή Κωνσταντοπούλου και τον κλάδο μας», τόνισε και εξήγησε πώς γνώρισε τη Ζωή Κωνσταντοπούλου:

«Ήμουν υποψήφιος και στις προηγούμενες εκλογές, το 2019 που πήραμε μόλις 1,6%. Ήμουν στον πολιτιστικό τομέα του ΣΥΡΙΖΑ, δεν την είχα γνωρίσει από εκεί. Όταν έγινε η μετατροπή του “όχι” σε “ναι” και μετά τη συμφωνία των Πρεσπών που άρχισα που δυσφορώ, γιατί δε συμφωνούσα με όλα αυτά, άκουσα και τη Ζωή που διαφωνούσε και παραιτήθηκε. Δεν είχαμε γνωριστεί ποτέ από κοντά. Κι όταν άρχισε να κάνει τις πρώτες συγκεντρώσεις για να δημιουργήσει την Πλεύση Ελευθερίας, άρχισα να πηγαίνω για να ακούω και είπα “α, εδώ είμαστε”… Είπα με ενδιαφέρει πολύ όπως μιλάει, συμφωνώ και την ακολουθώ και θέλω να τη βοηθήσω. Έχουμε πλέον μια αμοιβαία σχέση αγάπης. Είναι ένα πάρα πολύ ευχάριστο άτομο στη ζωή της, είναι χαρμόσυνος άνθρωπος. Κάποιοι λένε ότι είναι πάρα πολύ αυστηρή και δύστροπη. Είναι αυστηρή όταν και εκεί που πρέπει, στην υπόλοιπη ζωή της είναι ένας πολύ ευχάριστος άνθρωπος».

Ο Σπύρος Μπιμπίλας ξεκαθάρισε ότι θα παραμείνει πρόεδρος του ΣΕΗ για τους επόμενους 9-10 μήνες και δεν θα βάλει ξανά υποψηφιότητα, κάτι που άλλωστε δεν επιτρέπεται.

To Top