Ελλάδα

Stan για Mad Clip: Είμαι φρικαρισμένος, πρώτα χάσαμε τον Παντελή με αυτό τον τρόπο

Stan για Mad Clip: Είμαι φρικαρισμένος, πρώτα χάσαμε τον Παντελή με αυτό τον τρόπο

Τη βαθιά του θλίψη για τον ξαφνικό χαμό του Mad Clip σε τροχαίο δυστύχημα τα ξημερώματα της Πέμπτης, εξέφρασε ο Stan μέσα από μια σειρά Instagram Stories που ανέβασε στον λογαριασμό του στο Instagram.

Ο Stan, σοκαρισμένος, αποκαλύπτει πως λίγη ώρα πριν ήταν μαζί με τον trapper και δεν μπορεί παρά να αναφερθεί και στον θάνατο του Παντελή Παντελίδη, ο οποίος επίσης σκοτώθηκε σε τροχαίο δυστύχημα το 2016.

«Παιδιά, είμαι φρικαρισμένος όπως είστε και όλοι εσείς. Χθες το βράδυ ήμασταν μαζί με τον Mad Clip, μαζί και με πολλούς ακόμα φίλους. Είναι απίστευτο όλο αυτό το πράγμα το οποίο έγινε. Συλλυπητήρια στην οικογένεια του και σε όλους τους δικούς του ανθρώπους» λέει αρχικά ο Stan στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. «Δεν ξέρω, ρε γαμώτο. Πρώτα χάσαμε τον Παντελή με αυτό τον τρόπο και τώρα χάθηκε ένα ακόμα τόσο νέο, γεμάτο ζωή παιδί. Είναι κρίμα».

«Πραγματικά το λέω, όλοι εσείς που βγαίνετε, ρε παιδιά, παίρνετε ένα αυτοκίνητο και μπορεί να έχετε πιει ή οτιδήποτε πριν, παρακαλώ πολύ πάρτε ένα ταξί, δώστε το αμάξι σε έναν φίλο σας, μην τρέχετε. Είναι κρίμα να χάνονται άδικα τόσες πολλές ζωές κάθε χρόνο από τον ίδιο λόγο» καταλήγει βουρκωμένος ο τραγουδιστής.

Comments
To Top