Τεχνολογία

Στέφανος Μιχαήλ: Ο Κύπριος ηθοποιός ήταν παρών στον θανάσιμο τραυματισμό του 27χρονου καταδρομέα της εθνικής φρουράς

Στέφανος Μιχαήλ: Ο Κύπριος ηθοποιός ήταν παρών στον θανάσιμο τραυματισμό του 27χρονου καταδρομέα της εθνικής φρουράς

Μια πολύ δυσάρεστη εμπειρία έζησε ο Στέφανος Μιχαήλ συμμετέχοντας σε γύρισμα στην Κύπρο. Ο ηθοποιός έγινε αυτόπτης μάρτυρας του θανάσιμου τραυματισμού του 27χρονου καταδρομέα της Εθνικής Φρουράς, Παναγιώτη Γιαννιού.

Ο άτυχος στρατιώτης νοσηλευόταν σε κρίσιμη κατάσταση τις τελευταίες μέρες στο νοσοκομείο Λευκωσίας και τελικά δεν τα κατάφερε.

Ο καταδρομέας τραυματίστηκε σοβαρά κατά τη διάρκεια προγραμματισμένης στρατιωτικής άσκησης στην περιοχή της Λάρας στην Πάφο, το σενάριο της οποίας περιελάμβανε άλμα από ελικόπτερο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του politis.com.cy, παράλληλα με την άσκηση γυριζόταν και βίντεο (υπήρχε έγκριση για βιντεοσκόπηση) για την προβολή της ζωής στην Εθνική Φρουρά, γι αυτό και μαζί με τους στρατιωτικούς ήταν και κινηματογραφικό συνεργείο καθώς και ο ηθοποιός που αγαπήσαμε από τη σειρά «Μπρούσκο», Στέφανος Μιχαήλ.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, ο ηθοποιός και το συνεργείο των κινηματογραφιστών μεταφέρθηκαν από την Πάφο στη Λάρα με το ελικόπτερο της Εθνικής Φρουράς για να πάρουν κάποια πλάνα εντός του ελικοπτέρου, όπως προνοούσε το σενάριο.

Την ώρα του ατυχήματος ο Στέφανος Μιχαήλ βρισκόταν στην ξηρά συνεχίσει το ρεπορτάζ της ιστοσελίδας.

Είχε προηγηθεί η κινηματογράφηση με στρατιωτικούς που κατέβαιναν από το ελικόπτερο στην ξηρά με σχοινί, καθώς και πλάνα από πλοιάριο μέσα στη θάλασσα. Κατά την ώρα του κρίσιμου τραυματισμού του 27χρονου, γυριζόταν η τρίτη ενότητα/άσκηση για το βίντεο.

Ο ηθοποιός ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram έναν συγκινητικό αποχαιρετισμό στον άτυχο στρατιώτη.

«Στους αφοσιωμένους και αφιερωμένους στην Πατρίδα και το ιερό χρέος της καθημερινής ένοπλης υπεράσπισης της, που φεύγουν εν ώρα καθήκοντος εμείς τι άλλο άραγε να πούμε παρά μόνο ένα ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ κι ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΓΕ!

Είθε ο Μεγαλοδύναμος Θεός να στείλει την εξ ύψους παρηγόρια του στην μάνα και τον πατέρα του, την υπόλοιπη οικογένεια του, τους φίλους και συναγωνιστές του καταδρομείς. Αιωνία να είναι η μνήμη του».

To Top