Ιστορίες

Στέλιος Κρητικός: Το νέο βίντεο με τους γιους του είναι ξεκαρδιστικό

Ο Στέλιος Κρητικός και οι γιοι του χορεύουν σε ένα νέο απολαυστικό βίντεο.

Ο Στέλιος Κρητικός είναι ένας μπαμπάς με χιούμορ και αυτό φαίνεται και μέσα από τις αναρτήσεις του στο Instagram. Δημοσιεύει απίθανες φωτογραφίες των παιδιών του, ενώ ακόμα πιο απολαυστικά είναι τα βίντεο που δημιουργεί μέσω TikTok.

Ίσως θυμάστε το παρακάτω βίντεο με τη μικρή Χριστίνα…

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Stelios Kritikos (@stelioskritikos)

… Ή την παρακάτω φωτογραφία με την Κόμησσα.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Stelios Kritikos (@stelioskritikos)

Εξίσου απολαυστικά είναι και τα βίντεο με τους γιους του που όπως φαίνεται του έχουν μοιάσει στο χιούμορ και στην κίνηση.

Στέλιος Κρητικός: Το νέο βίντεο με τους γιους του και τις δεκάδες χιλιάδες προβολές
Ένα νέο βίντεο με τους γιους του δημοσίευσε ο Στέλιος Κρητικός χθες και μέσα σε λίγες μόνο ώρες συγκέντρωσε δεκάδες χιλιάδες προβολές. Και όχι άδικα!

Μπαμπάς και γιο κάνουν ένα χορευτικό, το οποίο όπως θα δείτε και παρακάτω, το χάνουν λίγο στη συνέχεια και αυτό είναι το που το κάνει τόσο απολαυστικό.

«Είμαστε όντως κακοί βουνά μου» γράφει χιουμοριστικά.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ⇰ 𝑴𝒊𝒙𝒂𝒊𝒍 𝑨𝒈𝒈𝒆𝒍𝒐𝒔 𝑲𝒓𝒊𝒕𝒊𝒌𝒐𝒔 (@mixail_kritikos)

Στέλιος Κρητικός: Οι απολαυστικές αναρτήσεις με τα παιδιά του
Ο Στέλιος Κρητικός είναι ένας ευτυχισμένος μπαμπάς τεσσάρων παιδιών. Για την πολύτεκνη οικογένειά του είχε αναφέρει:

«Ήμουν εξοικειωμένος με τη σκέψη μιας πολυμελούς οικογένειας καθώς μεγάλωσα με πολύ κόσμο γύρω μου. Ως παιδιά, με τα τρία αδέρφια μου εισπράξαμε πολλή αγάπη και φροντίδα. Μεγαλώσαμε με τις ιστορίες της γιαγιάς, ήμαστε μία αγκαλιά και μία γροθιά ο ένας για τον άλλο. Ως ενήλικος, κάθε φορά που ερχόταν ένα παιδί στη ζωή μου, σε κάθε γέννηση, ένιωθα πως ήθελα και άλλο. Η ίδια η ζωή μου γεννούσε την επιθυμία να κάνω μια μεγάλη οικογένεια, κι έτσι φτάσαμε στα τέσσερα παιδιά. Φυσικά, σε αυτά το σημείο θα πρέπει να αναφέρω ότι αυτό το συναίσθημα μου το ενέπνεαν οι συγκεκριμένες σύντροφοι με τις οποίες απέκτησα τα παιδιά μου και η αξιόλογη σχέση που έχουμε», διαβάζουμε σε δημοσίευμα του gossip-tv.

Η αδυναμία που τους έχει φαίνεται σε κάθε φωτογραφία ή βίντεο που δημοσιεύει μαζί τους. Τα τέσσερα παιδιά, παρά τη μεγάλη διαφορά ηλικίας είναι πολύ δεμένα μεταξύ τους και τα δύο αγόρια φροντίζουν και προσέχουν πολύ τις δύο μικρότερες αδερφές του.

Όσο για τα κορίτσια, η Κόμησσα πάντα κλέβει τις εντυπώσεις με τις γκριμάτσες της και η μικρή Χριστίνα όσο μεγαλώνει τόσο περισσότερο της μοιάζει.

Δείτε ακόμα περισσότερες φωτογραφίες του Στέλιου Κρητικού με τα παιδιά του στην gallery που ακολουθεί.

To Top