Πολιτική

Στη Νέα Αριστερά ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης – Η συνάντηση με Χαρίτση και το μήνυμα του προέδρου της ΚΟ

Στη Νέα Αριστερά ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης – Η συνάντηση με Χαρίτση και το μήνυμα του προέδρου της ΚΟ

Στη Νέα Αριστερά εντάσσεται μετά τη συνάντησή του με τον επικεφαλής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος, Αλέξη Χαρίτση, ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης.

Με το λιτό μήνυμα «Γαβριήλ, καλωσόρισες» μετά τη συνάντησή τους στη Βουλή, ο Αλέξης Χαρίτσης υποδέχθηκε στο -υπό διαμόρφωση – κόμμα τον άλλοτε κυβερνητικό εκπρόσωπο της πρώτης κυβέρνησης του Αλέξη Τσίπρα.

Παρά το γεγονός πως δεν έχουν υπάρξει ακόμα ανακοινώσεις, ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης αναμένεται να είναι υποψήφιος με το ευρωψηφοδέλτιο του κόμματος.

Ακούστηκε μέχρι και για πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ

Ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης επανεμφανίστηκε στο κεντρικό πολιτικό σκηνικό με μια δήλωση στήριξης του ΣΥΡΙΖΑ, την περίοδο πριν τις δεύτερες εκλογές του καλοκαιριού του 2023.

Τον Ιούνιο της ίδιας χρονιάς μετά τη διπλή εκλογική ήττα της Κουμουνδούρου και την αποχώρηση του Αλέξη Τσίπρα, το όνομά του ακούστηκε ακόμα για την κούρσα της διαδοχής, όμως η σχετική φημολογία διαψεύστηκε σχετικά γρήγορα.

Ο άλλοτε κυβερνητικός εκπρόσωπος τάχθηκε στο πλευρό της Έφης Αχτσιόγλου στη σύγκρουσή της με τον Στέφανο Κασσελάκη για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ μετά την ανάδειξη του τελευταίου στην προεδρία του κόμματος και τη διάσπαση του ΣΥΡΙΖΑ, εμφανίστηκε σε συνελεύσεις της Νέας Αριστεράς.

To Top