Αθλητικά

Στην… αντεπίθεση ο Ολυμπιακός για Μπαρτζώκα – Τι συνέβη με τον Πίτερς – “Δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να…”

Στην... αντεπίθεση ο Ολυμπιακός για Μπαρτζώκα - Τι συνέβη με τον Πίτερς - "Δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να..."

Σκληρή ανακοίνωση από τους Ερυθρολεύκους, που αντιδρούν σε δημοσιεύματα για τον Γιώργο Μπαρτζώκα! Ποιους έβαλαν στο στόχαστρο.

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός προχώρησε σε ανακοίνωση με αιχμές για δημοσιεύματα που αφορούν τον Γιώργο Μπαρτζώκα τις τοποθετήσεις του για τις γεννήσεις των παικτών κατά την διάρκεια σημαντικών αγώνων. 

Οι Ερυθρόλευκοι ξεκαθαρίζουν τι συνέβη με την απουσία του Πίτερς κόντρα στη Βαλένθια και κάνουν μεταξύ άλλων λόγο για “κατευθύνομενα troll που προσπαθούν να σπιλώσουν τον καλύτερο προπονητή της Ευρώπης”.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Με αφορμή δημοσιεύματα, αλλά και κατευθυνόμενα troll αναφορικά με τον προπονητή της ομάδας μας, δυστυχώς γινόμαστε μάρτυρες μιας προσπάθειας που στόχο έχει να πλήξει τον Γιώργο Μπαρτζώκα και τον Ολυμπιακό, παραποιώντας την αλήθεια και ερμηνεύοντας τάχα τα λεγόμενα του.

Δεν αποτελεί τακτική μας να απαντάμε σε τοξικούς ανθρώπους, αλλά όλα έχουν ένα όριο και δεν θα επιτρέψουμε σε κανένα να σπιλώσει τον κορυφαίο προπονητή της Ευρώπης, όπως και κανένα άλλο μέλος της οικογένειας του Ολυμπιακού»

To Top