Αθλητικά

Στην Ελλάδα και ο Σκάρπα για τον Ολυμπιακό – Τρομερή δήλωση για τον Βαγγέλη Μαρινάκη

Στην Ελλάδα και ο Σκάρπα για τον Ολυμπιακό - Τρομερή δήλωση για τον Βαγγέλη Μαρινάκη

Ο Βραζιλιάνος άσος έφτασε στην χώρα μας και ετοιμάζεται για να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο!

Στην Ελλάδα για λογαριασμό του Ολυμπιακού βρίσκεται ο Γκουστάβο Σκάρπα. Ο Βραζιλιάνος προσγειώθηκε στο «Ελ. Βενιζέλος» λίγο μετά τις 18:00 και εν συνεχεία πραγματοποίησε τις πρώτες του δηλώσεις.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ. Σε μία ομάδα πρωταθλήτρια, έναν πρόεδρο πρωταθλητή και τον κόσμο του. Είναι τιμή για εμένα που είμαι και είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ. Ανυπομονώ να ξεκινήσω. Ευχαριστώ πολύ τη στήριξη από τον κόσμο. Έχω πάρει πάρα πολλά μηνύματα στο ίνσταγκραμ από τον κόσμο του Ολυμπιακού»

Υπενθυμίζουμε ότι νωρίτερα έφτασε στην Ελλάδα και ο Σαντιάγκο Εσε, ο οποίος επίσης θα περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και θα υπογράψει στον Ολυμπιακό, με το συμβόλαιό του να είναι τετραετούς διάρκειας. Στις πρώτες του δηλώσεις, ο νεαρός άσος εμφανίστηκε χαρούμενος για το νέο βήμα στην καριέρα του, ενώ έστειλε… μήνυμα και στους οπαδούς των ερυθρολεύκων. «Χαρούμενος που ήρθα σε έναν μεγάλο σύλλογο όπως είναι ο Ολυμπιακός που είναι γνωστός σε όλο τον κόσμο. Είμαι ενθουσιασμένος για αυτή τη νέα πρόκληση στην καριέρα μου. Έχω να πω στους οπαδούς ότι θα δουν έναν επαγγελματία που θα τα δώσει όλα».

393005639300523930059

To Top