Αθλητικά

Στην Ελλάδα προπονητής για Ολυμπιακό – Η “μαύρη λίστα” Κορδόν με 5 ονόματα – Σκάει μεταγραφή Ch. League

Στην Ελλάδα προπονητής για Ολυμπιακό - Η "μαύρη λίστα" Κορδόν με 5 ονόματα - Σκάει μεταγραφή Ch. League

Τσουνάμι στο Λιμάνι. Κόουτς, αποχωρήσεις και προσθήκες! Οι Πειραιώτες έχουν εντοπίσει τον “εκλεκτό” για τον πάγκο της ομάδας και θέλουν μέσα στις επόμενες 6 ημέρες να έχουν ανακοινώσει τη συμφωνία. Τι συμβαίνει με το υπάρχον ρόστερ και η εντολή Μαρινάκη για μεταγραφές

Ραγδαίες φαίνεται ότι θα είναι οι εξελίξεις στο Ερυθρόλευκο στρατόπεδο το προσεχές διάστημα, μιας και οι συμφωνία με τον Αντόνιο Κορδόν κάνει τα πράγματα να… επισπευσθούν. Πιο συγκεκριμένα ο Ισπανός τεχνικός διευθυντής έχει πάρει πάνω του την υπόθεση για τον νέο προπονητή της ομάδας, κάτι που φαίνεται ότι θα έχει ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος της επόμενης εβδομάδας, ώστε να υπάρξουν και οι επίσημες ανακοινώσεις από την ΠΑΕ. Σύντομα το ρεπορτάζ αναφέρει πως ο… εκλεκτός θα μπει στο αεροπλάνο για Ελλάδα!

Βέβαια αυτά είναι μόνο η αρχή για τους Πειραιώτες, μιας και έρχεται… τσουνάμι αλλαγών. Μόλις το ζήτημα του τεχνικού ολοκληρωθεί, τόσο εκείνος όσο και ο Κορδόν καλούνται να αναμορφώσουν τον Ολυμπιακό της νέας σεζόν μιας και πολλοί παίκτες πρόκειται να αποχωρήσουν, ενώ αρκετοί θα είναι και αυτοί που θα έρθουν στο Λιμάνι. Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες που υπάρχουν στο κομμάτι των ποδοσφαιριστών που θα φύγουν πρόκειται να δούμε πολλές… εκπλήξεις, μιας και θα αφορούν πρόσωπα που έχουν αγαπηθεί από τον κόσμο και έχουν γράψει… ιστορία τα προηγούμενα χρόνια.

To Top