Πολιτική

Στις Σπέτσες ο Στέφανος Κασσελάκης για το mini Marathon – «Είμαι εδώ για αποφόρτιση και προετοιμασία…

Stefanos Kasselakis 7

Στις Σπέτσες ο Στέφανος Κασσελάκης για το mini Marathon – «Είμαι εδώ για αποφόρτιση και προετοιμασία»

Ο Στέφανος Κασσελάκης βρίσκεται στις Σπέτσες για να συμμετάσχει στο Spetses mini Marathon, δηλαδή στο αγώνισμα των 5 χιλιομέτρων που θα διεξαχθεί στις 09:30 το πρωί της Κυριακής.

Ο νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έκανε δηλώσεις στην εκπομπή Live News και είπε ότι «είμαι εδώ για αποφόρτιση και προετοιμασία».

Επίσης, πρόσθεσε ότι «έθεσα ένα θέμα παραγωγής πολιτικής. Εκλέχτηκα λέγοντας ότι το κόμμα μας θα γίνει ένα κόμμα από τα μέλη, για τα μέλη. Ο λαός είναι σοφός, ο λαός ξέρει τι προβλήματα έχει, ξέρει τι λύσεις χρειάζεται. Ο ΣΥΡΙΖΑ θα τις ακούσει τις λύσεις αυτές και θα τις κάνει προτάσσεις νόμου. Το γεγονός ότι ο εκπρόσωπος Τύπου της κυβέρνησης φοβήθηκε ξαφνικά από αυτήν τη μορφή παραγωγής πολιτικής, λέει πολλά».

«Εμείς θα κάνουμε τα πάντα να αποδείξουμε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι μέσα στην κοινωνία και θα παράγει πολιτική από την κοινωνία. Όλα τα στελέχη θα βάλουν τις προσπάθειές τους, τον χρόνο τους, θα αφιερώσουν την καρδιά τους στο να μπορέσουν να το ενθαρρύνουν και να το πραγματώσουν αυτό», πρόσθεσε στη συνέχεια.

Επίσης, ανέφερε μεταξύ άλλων ότι «σκοπεύω να πάω στις πληγείσες περιοχές, όπως το έχω ήδη δηλώσει. Το σημαντικό είναι ότι αυτό το οποίο προσβάλει τη Δημοκρατία, δεν είναι η μορφή παραγωγής πολιτικής που εμείς θα εφαρμόσουμε από εδώ και πέρα».

To Top