Κόσμος

Συγκλονιστικές αποκαλύψεις για τον νεκρόφιλο δολοφόνο Ντέιβιντ Φούλερ – Η στιγμή που η αστυνομία ανα…

71643543 12147375 image m 3 1685606490069

Συγκλονιστικές αποκαλύψεις για τον νεκρόφιλο δολοφόνο Ντέιβιντ Φούλερ – Η στιγμή που η αστυνομία ανακαλύπτει τα αρχεία της φρίκης

Φρίκη προκαλούν οι αποκαλύψεις των εγκλημάτων του 68χρονου David Fuller, ο οποίος έχει δολοφονήσει τουλάχιστον δύο γυναίκες και έχει κακοποιήσει σεξουαλικά σχεδόν 100 πτώματα στους χώρους εργασίας του. Σύμφωνα με τα βρετανικά ΜΜΕ, οι δύο δολοφονίες της Wendy Knell, 25 ετών, και της Caroline Pierce, 20 ετών, σημειώθηκαν το 1987.

Τρεις φορές παντρεμένος και πατέρας τεσσάρων παιδιών, ο David Fuller διέφυγε των αρχών για περισσότερα από 30 χρόνια. Συνδέθηκε με τις δολοφονίες το 2020, όταν και τελικά ομολόγησε. Οι δύο νεαρές γυναίκες ξυλοκοπήθηκαν και στραγγαλίστηκαν από τον Fuller πριν δεχτούν σεξουαλική επίθεση.

Στο πλαίσιο της έρευνας οι αρχές οδηγήθηκαν στο σπίτι του όπου αποκάλυψαν εκατοντάδες χιλιάδες αρχεία με κακοποίηση πτωμάτων γυναικών, αλλά και ανήλικων κοριτσιών. Χρησιμοποίησε τα αρχεία του νεκροτομείου για να καταγράψει τα στοιχεία τους στα αρχεία του, ενώ έψαξε και στα social media για μερικά από τα θύματά του. Τα εγκλήματα φαίνεται πως διαπράχθηκαν στα νοσοκομεία «Kent & Sussex» και «Tunbridge Wells», στο Pembury, όπου εργαζόταν ο Fuller.

Οι συγκλονιστικές αποκαλύψεις και τα ανατριχιαστικά ντοκουμέντα, όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα της Daily Mail, προβλήθηκαν για πρώτη φορά στο ντοκιμαντέρ του καναλιού «Sky» με τίτλο «David Fuller: Monster in the Morgue».

Στα πλάνα εμφανίζονται αστυνομικοί να ψάχνουν το γραφείο του Fuller, στο Χίθφιλντ του Ανατολικού Σάσεξ, όταν ανακαλύπτουν για πρώτη φορά μερικές από τις νοσηρές φωτογραφίες. Ακολούθως η ομάδα των ερευνητών βρίσκουν ένα συρτάρι γεμάτο με USB και δίσκους, στο κάτω μέρος μιας ντουλάπας.

Περιείχαν σχεδόν 900.000 αρχεία εικόνων με τις αποτρόπαιες πράξεις του στο νεκροτομείο Tunbridge Wells. Υπήρχαν και περίπου 500 βίντεο από τις σεξουαλικές κακοποιήσεις, καθώς και στοιχεία για το «μόνιμο ενδιαφέρον του για βιασμό, κακοποίηση και δολοφονίες γυναικών». Υπήρχαν επίσης εκατομμύρια εικόνες παιδικής πορνογραφίας, τις οποίες είχε συγκεντρώσει κυρίως από το διαδίκτυο.

H Shelley Chatler της αστυνομίας του Κεντ δήλωσε πως ενώ εργαζόταν πάνω στην φρικαλέα υπόθεση της ήταν αρχικά δύσκολο να πιστέψει πως όσα έβλεπε ήταν αληθινά.

«Ήταν ένας συνηθισμένος άνδρας. Είχε μια συνηθισμένη ζωή, ήταν παντρεμένος, είχε παιδιά. Είναι δύσκολο να καταλάβεις πως οποιοδήποτε άνθρωπος θα μπορούσε να τα κάνει όλα αυτά. Και μετά αποκαλύφθηκαν όλα», ανέφερε σύμφωνα με τη Daily Mail και πρόσθεσε: «Είναι σαν να είναι δύο άτομα σε ένα. Ζει μια κανονική ζωή κάνοντας τις δικές του καθημερινές δουλειές. Και από την άλλη, σκοτώνει γυναίκες και κακοποιεί σεξουαλικά πτώματα».

To Top