Ιστορίες

Συγκλονίζει ο Σάκης Τανιμανίδης: «Δυσκολευτήκαμε να κάνουμε παιδιά! Κάναμε πολλές προσπάθειες»

Ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα διανύουν μία από τις πιο όμορφες περιόδους της ζωής τους, καθώς σε λίγους μήνες θα γίνουν γονείς για πρώτη φορά. Η όμορφη Χριστίνα κυοφορεί μάλιστα δίδυμα!

Ο Σάκης Τανιμανίδης ήταν καλεσμένος στο «Πρωινό» και αναφέρθηκε στις δυσκολίες που αντιμετώπισαν μέχρι να μείνει έγκυος η σύζυγός του, ενώ αποκάλυψε πως ακόμη δε γνωρίζουν το φύλο των διδύμων.

«Δυσκολευτήκαμε αρκετά. Σε αριθμό δε θυμάμαι πόσες ήταν οι προσπάθειες. Όταν παντρευτήκαμε είπαμε να κάνουμε ένα παιδάκι. Δεν ήρθε τόσο εύκολα. Πέρασε καιρός. Ξέρω για όλα τα ζευγάρια πως είναι δύσκολο, αλλά ήρθε και μετά τα ξεχνάς όλα. Αυτό πέφτει κυρίως πάνω στη γυναίκα.

Η γυναίκα είναι αυτή που κάθε μήνα κάνει το τεστ. Το κάνει προσωπικό, το κάνει δικό της. Ο άντρας απλά είναι δίπλα και περιμένει. Λάθος της να το προσωποποιεί.

Δεν είναι μπαμ και κάτω. Και όλα καλά να είναι, υπάρχει ένα ποσοστό επιτυχίας. Δε ζήσαμε κάποιο δράμα. Δυσκολευτήκαμε να κάνουμε παιδάκι, όπως χιλιάδες κόσμος. Αυτό που θέλω να πω στον κόσμο είναι ότι και αν δυσκολεύονται να κάνουν παιδί, αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα θα το λύσουν οι γιατροί και αν δεν υπάρχει, κάποια στιγμή θα έρθει. Και όταν θα έρθει θα είναι σα να μη πέρασε μια μέρα.

Όταν το μάθαμε πιάσαμε τα ζουμιά» είπε ο παρουσιαστής στέλνοντας ένα μήνυμα αισιοδοξίας σε άλλα ζευγάρι που βρίσκονται σε αντίστοιχη θέση.

 

Comments
To Top