Ελλάδα

Συναγερμός στο Κορδελιό Θεσσαλονίκης για εξαφάνιση 55χρονης

peripoliko16

Συναγερμός στο Κορδελιό Θεσσαλονίκης για εξαφάνιση 55χρονης

Missing Alert εξέδωσε το Χαμόγελο του Παιδιού για την εξαφάνιση μιας 55χρονης γυναίκας από το Κορδελιό της Θεσσαλονίκης.

Ειδικότερα, την Παρασκευή 4 Αυγούστου, εξαφανίστηκε από την περιοχή του Κορδελιού Θεσσαλονίκης, η Παπαθεοδώρου Χαρίκλεια (Χαρούλα), 55 ετών. Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση της Παπαθεοδώρου Χαρίκλειας (Χαρούλας) στις 05/08/23 και προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων της ενήλικης κατόπιν αιτήματος των οικείων της καθώς ενδέχεται να συντρέχουν λόγοι οι οποίοι θέτουν τη ζωή της σε κίνδυνο.

Η Παπαθεοδώρου Χαρίκλεια (Χαρούλα) έχει ύψος 1,65 μ., έχει 78 κιλά βάρος, έχει καστανά μαλλιά και καστανά μάτια. Είναι άγνωστο τι φορούσε. Πιθανόν έχει μαζί της ένα δερμάτινο κόκκινο τσαντάκι.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Εθνική Γραμμή για τους Αγνοούμενους Ενήλικες – 1017», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert app οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση.

23
Συναγερμός στο Κορδελιό Θεσσαλονίκης για εξαφάνιση 55χρονης 3
To Top