Αθλητικά

Συναγερμός στον ΠΑΟΚ! Έρχεται ο Σαββίδης – Πότε τον περιμένουν στην ΠΑΕ;

Συναγερμός στον ΠΑΟΚ! Έρχεται ο Σαββίδης – Πότε τον περιμένουν στην ΠΑΕ;

Προετοιμάζεται ο ερχομός του μεγαλομετόχου των Θεσσαλονικιών.

ΠΑΟΚ – Ιβάν Σαββίδης: Συναγερμός στον ΠΑΟΚ! Έρχεται ο Σαββίδης – Πότε τον περιμένουν στην ΠΑΕ; Προετοιμάζεται ο ερχομός του μεγαλομετόχου των Θεσσαλονικιών.

Η φωτογραφία που ανέβασε ο Γιώργος Σαββίδης με τον εμβολιασμό του Ιβάν προκάλεσε συζητήσεις. Γιατί ο γιος του μεγαλομετόχου του ΠΑΟΚ προέβη σε αυτήν την κίνηση;

Μήπως θέλει να στείλει ένα μήνυμα περί επιστροφής του Ιβάν Σαββίδη στη Θεσσαλονίκη; Απ’ότι διαρρέουν πηγές από τη Θεσσαλονίκη, το σενάριο της άφιξης του ηγέτη του ΠΑΟΚ στην Ελλάδα δεν είναι μακρυά από την πραγματικότητα.

Μάλιστα υποστηρίζεται, ότι ο Σαββίδης πιθανότατα να βρίσκεται στη χώρα μας στις 22 Μαΐου για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας με τον Ολυμπιακό. Η έλευσή του θα γίνει μερικές ημέρες νωρίτερα προκειμένου με την παρουσία του να ντομπάρει τους παίκτες του Πάμπλο Γκαρσία.

Στην ασπρόμαυρη ΠΑΕ επικρατεί πυρετός εργασιών για την επιστροφή του Ιβάν, η οποία αναμένεται να είναι καθοριστική και για τη λειτουργία της εταιρείας σε οργανωτικό επίπεδο. Αναμένεται να αυστηροποιηθεί ο τρόπος οργάνωσης.

Δείτε όλες τις αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο news24world.com

Comments
To Top