Κόσμος

Συνάντηση Φώφης Γεννηματά με τον νέο πρόεδρο της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων

Συνάντηση Φώφης Γεννηματά με τον νέο πρόεδρο της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων

Με τον νεοεκλεγέντα πρόεδρο της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος (ΚΕΕΕ) κ. Γιάννη Χατζηθεοδοσίου συναντήθηκε την Πέμπτη η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής Φώφη Γεννηματά.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του κόμματος, η κ. Γεννηματά εξέφρασε τη χαρά της για την εκλογή του κ. Χατζηθεοδοσίου και τόνισε ότι προσδοκά καλή συνεργασία και διαρκή διάλογο, για την επιτυχή ανταπόκριση των Ελληνικών επιχειρήσεων στις νέες συνθήκες.

Ο κ. Χατζηθεοδοσίου ενημέρωσε την πρόεδρο του Κινήματος Αλλαγής για τις δράσεις της ΚΕΕΕ που έχουν ως στόχο την στήριξη των πληγέντων καθώς και για τις επισκέψεις που ξεκίνησε στις πυρόπληκτες περιοχές προκειμένου να λάβει γνώση για τα προβλήματα των πυρόπληκτων και να αναληφθούν πρωτοβουλίες για την επίλυση τους, κατά την ίδια ανακοίνωση.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκε ιδιαίτερα, εξάλλου, το θέμα της στήριξης της ελληνικής παραγωγής και των μικρομεσαίων επιχειρήσεων από τους πόρους του Ταμείου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας.

Τέλος, συζητήθηκε η αναγκαιότητα λήψης πρόσθετων μέτρων για την ενίσχυση των ελληνικών επιχειρήσεων που έπληξε η πανδημία, με κύριο θέμα τη διαγραφή των οφειλών τους προς το δημόσιο και τις τράπεζες.

Comments
To Top