Ελλάδα

Συνεχίζεται το θρίλερ με τον θάνατο του Κωνσταντίνου Παπανικόλα: «Ήθελε να μου πάρει τις μετοχές»

Συνεχίζεται το θρίλερ με τον θάνατο του Κωνσταντίνου Παπανικόλα: «Ήθελε να μου πάρει τις μετοχές»

Ένα θρίλερ εκτυλίσσεται τις τελευταίες ημέρες με τον θάνατο του Κωνσταντίνου Παπανικόλα, του οποίου η είδηση θανάτου του έγινε γνωστή αυτή τη βδομάδα. Ο κάτοχος του 25% των μετοχών του Kontra Channel πριν ένα μήνα είχε βγάλει ένα βίντεο στη δημοσιότητα, κάνοντας μια καταγγελία.

Το βίντεο που ήρθε στη δημοσιότητα από την εκπομπή «TLive» με την Τατιάνα Στεφανίδου, δείχνει τον εκλιπόντα Κωνσταντίνο Παπανικόλα να καταγγέλλει πως ένα συγγενικό του πρόσωπο θέλει να του πάρει τις μετοχές.

«Γεια σας, είμαι ο Κωνσταντίνος Παπανικόλας. Θέλω να δηλώσω δημόσια, να μάθει όλος ο κόσμος την αλήθεια για αυτά τα οποία μου συμβαίνουν. Προ καιρού ένας πήρε την υπογραφή μου σε ένα χαρτί. Μου είπε αυτό το χαρτί είναι για φορολογικούς λόγους. Όμως, μετά από καιρό διαπίστωσα ότι αυτό ήταν ψέμα. Ήθελε να μου πάρει τις μετοχές, λέγοντας ότι εγώ του χρωστάω χρήματα. Ποτέ δεν του χρωστούσα χρήματα και με εξαπάτησε. Θέλω να μάθει όλος ο κόσμος ότι ο μοναδικός κύριος των μετοχών μου είαι εγώ και κανείς άλλος» δήλωσε στην κάμερα.

Ο δικηγόρος του καναλάρχη δήλωσε στην ίδια εκπομπή πως «ο Κωνσταντίνος Παπανικόλας μεταφέρθηκε εκεί για να έχει έναν αξιοπρεπή θάνατο, γιατί ήταν στα τελευταία του. Οι συνθήκες διαβίωσης στο σπίτι του ήταν άθλιες».

Αυτή τη στιγμή, με εισαγγελική παρέμβαση έχει παγώσει η κηδεία του Κωνσταντίνου Παπανικόλα, καθώς εκκρεμεί να γίνει νεκροψία για να μαθευτούν τα ακριβή αίτια του θανάτου του. Στενός συνεργάτης του ίδιο έχει αναφέρει πως δεν ενημερώθηκε κανείς για το πού θα τον πάνε.

To Top