Κόσμος

Συνελήφθη άνδρας από την Αλαμπάμα που ζούσε στο σπίτι του με νεκρό συγγενή

Leandrew Smith Jr

Συνελήφθη άνδρας από την Αλαμπάμα που ζούσε στο σπίτι του με νεκρό συγγενή

Ένας 61χρονος άνδρας από την Αλαμπάμα συνελήφθη αφού παρέλειψε να αναφέρει ότι ζούσε «για μέρες» με έναν νεκρό συγγενή στο σπίτι του, σύμφωνα με τους ερευνητές. Οι αστυνομικοί του γραφείου του σερίφη της κομητείας Walker ανταποκρίθηκαν στις 9 Ιουνίου σε ένα σπίτι στη μικρή πόλη Sipsey, που βρίσκεται 32 μίλια βορειοδυτικά του Μπέρμιγχαμ, μετά από αναφορά για ένα μέλος της οικογένειας που βρέθηκε νεκρό, ανέφερε το γραφείο του σερίφη σε ανάρτηση στο Facebook την Τετάρτη.

Ο Leandrew Smith Jr. κατηγορήθηκε για κακοποίηση πτώματος και οδηγήθηκε στη φυλακή της κομητείας. Ανακάλυψαν ότι ο Smith ζούσε εκεί χωρίς να ειδοποιήσει τις αρχές ότι ο συγγενής του είχε πεθάνει, σύμφωνα με την ανάρτηση. Δεν είναι σαφές αν ο Σμιθ έχει νομική εκπροσώπηση ή πόσες ημέρες το άτομο ήταν νεκρό στο σπίτι, μεταδίδει το CNN.

«Η μεταχείριση ενός ανθρώπινου πτώματος με τρόπο που θα εξόργιζε τις συνήθεις οικογενειακές ευαισθησίες είναι κακούργημα κατηγορίας Γ», αναφέρεται στην ανάρτηση του γραφείου του σερίφη στο Facebook. Οι ερευνητές εξετάζουν τα αίτια και τον τρόπο θανάτου του ατόμου, σύμφωνα με την ανάρτηση.

To Top