Πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ για την πανδημία: Είμαστε αντιμέτωποι με μια κυβέρνηση ασυνεννοησίας που δεν ξέρει τι της γίνεται

ΣΥΡΙΖΑ για την πανδημία: Είμαστε αντιμέτωποι με μια κυβέρνηση ασυνεννοησίας που δεν ξέρει τι της γίνεται

Ασυνεννοησία καταλογίζει στην κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ, επικαλούμενος τις χθεσινές δηλώσεις του Άδωνι Γεωργιάδη και το σημερινό «άδειασμά» του, όπως αναφέρει, από την κυβερνητική εκπρόσωπο.

«Δυστυχώς, είμαστε όλοι αντιμέτωποι και με μία κυβέρνηση ασυνεννοησίας που δεν ξέρει τι της γίνεται», αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ σε ανακοίνωσή του αναφορικά με τη διαχείριση της πανδημίας.

Ειδικότερα, όπως μεταδίδει το ΑΜΠΕ, αναφέρει ότι «χθες ο κ. Γεωργιάδης, παρακάμπτοντας τους επιστήμονες και ενώ όλοι ανέμεναν έκρηξη κρουσμάτων, προανήγγειλε άνοιγμα της αγοράς μέσα στο Μάρτιο. Σήμερα η κυβερνητική εκπρόσωπος αδειάζει για πολλοστή φορά τον υπουργό Ανάπτυξης». Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης σημειώνει:

«Δεν φθάνει που η χώρα βρίσκεται πάλι στο σημείο μηδέν της πανδημίας, με το ΕΣΥ στο κόκκινο και την οικονομία σε κατάρρευση. Δεν φθάνει που η κυβέρνηση κάνει εδώ και έναν χρόνο τα ίδια λάθη και τίποτα επί της ουσίας για τις μεγάλες εστίες υπερμετάδοσης. Δεν φτάνει που οι πολίτες, οι εργαζόμενοι και οι καταστηματάρχες είναι σε απόγνωση, αντιμέτωποι με προβλήματα επιβίωσης και χωρίς ουσιαστική οικονομική στήριξη μετά από το μεγαλύτερο και πιο αποτυχημένο lockdown της Ευρώπης.

Δυστυχώς, είμαστε όλοι αντιμέτωποι και με μία κυβέρνηση ασυνεννοησίας που δεν ξέρει τι της γίνεται» καταλήγει η αξιωματική αντιπολίτευση.

Comments
To Top