Πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ: Την στήριξη του στην Έφη Αχτσιόγλου δίνει ο Γιάννης Δραγασάκης

ΣΥΡΙΖΑ: Την στήριξη του στην Έφη Αχτσιόγλου δίνει ο Γιάννης Δραγασάκης

Ο Γιάννης Δραγασάκης, ιστορικό στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην αντιπρόεδρος της κυβέρνησης του Αλέξη Τσίπρα και πρώην υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης, με μήνυμά του στο «Χ» έδωσε την στήριξη του στην Έφη Αχτσιόγλου ενόψει των εσοκομματικών διεργασιών του κόμματος για την ανάδειξη νέου προέδρου.

«Ακούω με μεγάλο ενδιαφέρον τις προτάσεις του Ευκλείδη για το κόμμα. Και κρατώ την έμφαση του Νίκου στη διεύρυνση. Όπως & την προτροπή του Σ.Τζουμάκα για επιστροφή της πολιτικής. Θεωρώ όμως την πρόταση της Έφης Αχτσιόγλου συνολικότερη για την επόμενη ημέρα του ΣΥΡΙΖΑ και της χώρας», έγραψε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, όμως, αναφέρθηκε και σε άλλους υποψηφίους για το χρίσμα του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, χαρακτηρίζοντας τη διαδικασία πολύ σημαντική.

«Είναι θετικό ότι στον #ΣΥΡΙΖΑ έχουμε μια ανοικτή διαδικασία για την ανάδειξη Προέδρου, με πλουραλισμό υποψηφίων, εύρος προτάσεων για την επόμενη ημέρα & ουσιαστικό διάλογο. Αυτό είναι μια κατάκτηση για τον ΣΥΡΙΖΑ, η οποία δεν είναι καθόλου δεδομένη σε άλλα πολιτικά κόμματα», ανέφερε σε άλλη του ανάρτηση.

Επιπλέον, αναφέρθηκε και στον Στέφανο Κασσελάκη με την εξής τοποθέτηση:

«Τον Στέφανο Κασελάκη, τον γνωρίζω πολύ λίγο. Στην Αριστερά είχαμε μια κουλτούρα “γεια σας, πώς μπορώ να προσφέρω;”. Οπότε με ξενίζει το “γεια σας, πώς μπορώ να γίνω πρόεδρος;”. Είναι όμως καλοδεχούμενο ότι ένας νέος άνθρωπος επιλέγει να εκφράσει αυτή τη φιλοδοξία του στον ΣΥΡΙΖΑ».

To Top