Κόσμος

Τελευταίο αντίο στα θύματα της τραγωδίας στη Λιβύη

eofroerio2

Τελευταίο αντίο στα θύματα της τραγωδίας στη Λιβύη

Το τελευταίο αντίο ετοιμάζονται να πουν συγγενείς και φίλοι στους στρατιωτικούς που σκοτώθηκαν στη Λιβύη ενώ παράλληλα τους απονέμεται ο ανώτατος βαθμός. Την ίδια στιγμή σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται ο Συνταγματάρχης ο οποίος υπέστη πολλαπλά κατάγματα αφού εκσφενδονίστηκε κατά την πρόσκρουση ενώ πιο ελαφριά είναι οι υπόλοιποι τραυματίες.

Στις 17:00 σήμερα, Τετάρτη (20/9) το απόγευμα κηδεύεται ο Αρχιλοχίας Πεζικού Γιώργος Βούλγαρης στο Μουζάκι Καρδίτσας. Αύριο στις 11:00 θα πραγματοποιηθούν ταυτόχρονα οι κηδείες των δύο νοσηλευτριών.

nekroi livii
Τελευταίο αντίο στα θύματα της τραγωδίας στη Λιβύη 3

Η κηδεία της Αντιπλοιάρχου Γλυκερίας Μεμεκίδου θα γίνει σύμφωνα με την ΕΡΤ στην Κομοτηνή και της Επισμηναγού Ευαγγελίας Ανδρεαδάκη της Διεύθυνσης Υγειονομικού του ΓΕΕΘΑ, στου Παπάγου.

Η κηδεία της Αντιπλοιάρχου Γλυκερίας Μεμεκίδου θα γίνει στην Κομοτηνή και της Επισμηναγού Ευαγγελίας Ανδρεαδάκη της Διεύθυνσης Υγειονομικού του ΓΕΕΘΑ, στου Παπάγου.

Από τα 13 άτομα τα οποία νοσηλεύονται, 10 παραμένουν στο Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο 401, δύο στο νοσοκομείο της Αεροπορίας και ένα άτομο στο Ναυτικό Νοσοκομείο.

To Top