Αθλητικά

Τεράστιος Φερστάπεν – “Έκλεψε” με απίθανο τρόπο τη νίκη από τον Χάμιλτον!

Τεράστιος Φερστάπεν - "Έκλεψε" με απίθανο τρόπο τη νίκη από τον Χάμιλτον!

Το μεγάλο κόλπο: ο Μαξ Φερστάπεν ντύθηκε… Λουπέν επί γαλλικού εδάφους και χάρη στη δυναμική της Ρεντ Μπουλ «έκλεψε» μ’ εκπληκτικό τρόπο τη νίκη από τον Χάμιλτον, αφήνοντας 2ο τον παγκόσμιο πρωταθλητή. Συμπλήρωσε το βάθρο ο Πέρεζ.

Είναι ένας «Αριστοκράτης Λωποδύτης». Ένα πανέξυπνο, περίεργα έντιμο μέσα στην παρανομία του, μυαλό, που σκαρφίζεται μυριάδες τρόπους το δευτερόλεπτο προκειμένου να γλυτώσει από τα νύχια της αστυνομίας, να φέρει εις πέρας την ελαφρώς… έκλυτη αποστολή του, να θριαμβεύσει κόντρα σε όλους και σε όλα.

Είναι ο Lupin του Μορίς Λεμπλάν, τον οποίον πια ξέρουν οι πάντες χάρη στo Netflix και την εθιστική (κι ας έχει κενά σε μέγεθος τρύπας του όζοντος) σειρά του. 

Όμως, αλήθεια, ποιος είπε ότι ο Αρσέν Λουπέν πρέπει να περιορίζεται στη λογοτεχνία ή τη μικρή οθόνη; Γιατί, για παράδειγμα, να μην τον συναντούμε στην Φόρμουλα 1;  

Επί γαλλικού εδάφους- στον πλέον ταιριαστό τόπο για ένα κόλπο-γκρόσο α λα ευγενούς λωποδύτη- ο Μαξ Φερστάπεν φόρεσε την άυλη μπέρτα, αντικατέστησε το κράνος του από μαύρο, ψηλό καπέλο και εν τέλει «έκλεψε» με τρομερό, και πέρα για πέρα δίκαιο, τρόπο τη νίκη από τον Λιούις Χάμιλτον. 

Comments
To Top