Κόσμος

Τέξας – Astroworld: O Travis Scott πήγε σε πάρτι αμέσως μετά την τραγωδία με τους 8 νεκρούς

Τέξας – Astroworld: O Travis Scott πήγε σε πάρτι αμέσως μετά την τραγωδία με τους 8 νεκρούς

Οι ΗΠΑ συνεχίζουν να βρίσκονται σε σοκ μετά την τραγωδία στο Astroworld Festival με τους 8 νεκρούς και τους εκατοντάδες τραυματίες αφού θεατές που έσπασαν τα μέτρα ασφαλείας πίεσαν και ποδοπάτησαν άλλους μέχρι θανάτου. Ιδιαίτερα αρνητικές εντυπώσεις ωστόσο έχουν προκαλέσει και οι πληροφορίες ότι ο ραπερ Travis Scott που βρισκόταν στη σκηνή την ώρα της τραγωδίας, λίγες ώρες μετά παρευρέθηκε σε ένα after party event.

Ο ράπερ «δεν ήξερε τη σοβαρότητα της κατάστασης όταν έφτασε στο πάρτι», είπε μια πηγή στο TMZ, αλλά μόλις ενημερώθηκε, έφυγε αμέσως. Το after party έκανε ο Drake, ο οποίος έκανε μια guest εμφάνιση στην ημέρα έναρξης του φεστιβάλ στο NRG Park του Χιούστον.

Ο Drake (ο οποίος τοποθετήθηκε δημόσια για την τραγωδία) επίσης «δεν γνώριζε αρχικά την έκταση της τραγωδίας όταν πήγε στο arcade για το πάρτι», σύμφωνα με το TMZ.

O Travis Scott Και ο Drake

Συγγενείς των θυμάτων ζητούν από τον Travis Scott να λογοδοτήσει για το χάος

Εξαγριωμένοι συγγενείς των θυμάτων απαιτούν o Scott να λογοδοτήσει για την τραγωδία αφού συνέχισε να παίζει ενώ τα πλήθη φώναζαν «σταμάτα το σόου».

Ο ράπερ, ο οποίος είπε ότι ήταν «συντετριμμένος» με τους θανάτους και δεν μπορούσε «να φανταστεί κάτι τέτοιο», έχει καταδικαστεί δύο φορές επειδή ενθάρρυνε τους θαυμαστές να πηδήξουν τις μπαριέρες ασφαλείας και να ορμήσουν στη σκηνή σε προηγούμενες συναυλίες.

Και οι δύο ράπερ έχουν εκφράσει έκτοτε την λύπη τους για τους θανάτους σε ξεχωριστές δημόσιες δηλώσεις.

Ωστόσο εναντίων και των δύο έχει υποβληθεί μήνυση από έναν θεατή που παρακολούθησε τη συναυλία και ισχυρίζεται ότι τραυματίστηκε σοβαρά από το χάος.

Ο Kristian Paredes, 23 ετών, από το Όστιν, ισχυρίζεται στη μήνυση ότι οι ράπερ «έβαλαν κέρδη στους παρευρισκόμενους και επέτρεψαν να συνεχιστεί το θανατηφόρο σόου» και «υποκίνησαν το πλήθος».

Comments
To Top