Πολιτική

«Θα είσαι το επόμενο θύμα της πλατείας»: Η Αντιπεριφερειάρχης Νοτίου Τομέα Αθηνών δέχεται απειλές

«Θα είσαι το επόμενο θύμα της πλατείας»: Η Αντιπεριφερειάρχης Νοτίου Τομέα Αθηνών δέχεται απειλές

Απειλητικά μηνύματα δέχθηκε η Αντιπεριφερειάρχης Νοτίου Τομέα Αθηνών, Δήμητρα Νάνου. Με ανάρτηση που έκανε στο Facebook είπε ότι δέχτηκε μια ανθοδέσμη με ένα σημείωμα που την απειλούσε ζητώντας της «να μαζευτεί» γιατί αλλιώς θα είναι «το επόμενο θύμα της πλατείας».

«Δεν σε/σας φοβάμαι, δεν εκβιάζομαι, δεν σε/σας υπολογίζω. Το φως για μια ακόμη φορά θα νικήσει το σκοτάδι. Η προσπάθειά μου μόλις ξεκίνησε» έγραψε.

Η ανάρτηση

«Καλημέρα και καλό μήνα.

Τη Δευτέρα το μεσημέρι, έξω απο την πόρτα του σπιτιού μου, βρήκα να με “περιμένει” μια όμορφη ανθοδέσμη, που συνοδευόταν από ένα ακόμη πιο “όμορφο” μήνυμα.

Στο μήνυμα αυτό ο/οι συντάκτης/ες του, πέραν κάποιων σεξιστικών ύβρεων προς το πρόσωπό μου, μού υποδείκνυε/αν “ευγενικά” “να μαζευτώ”, “να μην τολμήσω να ασχοληθώ με τον Δήμο Νέας Σμύρνης“, “να κάτσω εκεί που είμαι γιατί και πολύ μου πάει”, ότι “θα φοβάμαι να βγω από το σπίτι μου ” καθώς και ότι θα είμαι “το επόμενο θύμα της πλατείας”.

Με την όμορφη πράγματι ανθοδέσμη, καθώς και το “ευγενικό” σημείωμα που τη συνόδευε, πήγα άμεσα στο Τμήμα Ασφαλείας της Νέας Σμύρνης και υπέβαλα έγκληση κατά αγνώστων, ενώ παράλληλα ενημερώθηκε ο καθ’ ύλην αρμόδιος Υπουργός, κ. Τάκης Θεοδωρικάκος.

Πλέον η Ελληνική Αστυνομία έχει τον λόγο. Σε κάθε περίπτωση όμως θα ήθελα, στον/ους εμπνευστή/ές αυτής της απαράδεκτης ενέργειας, να στείλω ένα πολύ καθαρό μήνυμα:
Δεν σε/σας φοβάμαι, δεν εκβιάζομαι, δεν σε/σας υπολογίζω.
Ο Δήμος Νέας Σμύρνης δεν ανήκει σε εκβιαστές και ανθρώπους της νύχτας.
Το φως για μια ακόμη φορά θα νικήσει το σκοτάδι.
Η προσπάθειά μου μόλις ξεκίνησε».

Καλημέρα και καλό μήνα.Τη Δευτέρα το μεσημέρι, έξω απο την πόρτα του σπιτιού μου, βρήκα να με “περιμένει” μια όμορφη…

Posted by Δήμητρα Νάνου – Αντιπεριφερειάρχης Νοτίου Τομέα Αθηνών on Tuesday, January 31, 2023

To Top