Ελλάδα

Θάνος Ασκητής: Δεν θα «χειροκροτούσα» τον γιο μου αν μου έλεγε ότι είναι γκέι και θέλει παιδί

askitis

Θάνος Ασκητής: Δεν θα «χειροκροτούσα» τον γιο μου αν μου έλεγε ότι είναι γκέι και θέλει παιδί

Για τον Στέφανο Κασσελάκη και την επιτυχία του μίλησε σε τηλεοπτική του συνέντευξη το πρωί της Πέμπτης (5/10) ο Θάνος Ασκητής. Ο υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος, στην περιφέρεια Αττικής στον βόρειο τομέα με τον συνδυασμό του Νίκου Χαρδαλιά, «Αττική μπροστά» αναφέρθηκε στα ομόφυλα ζευγάρια ενώ απάντησε «όχι» στην ερώτηση εάν θα χειροκροτούσε τον γιο του σε περίπτωση που του έλεγε πως είναι γκέι και θέλει παιδί.

Ο ψυχίατρος ο οποίος έκανε δηλώσεις στην εκπομπή του Mega «Κοινωνία Ώρα Mega» αναφέρθηκε για τα κοινωνικά προβλήματα που έχουν αναδυθεί μετά από τις συνεχιζόμενες κρίσεις στην χώρα μας και εξήγησε: «Το πρώτο κομμάτι του προγράμματος μου αφορά την πρόληψη στην οικογένεια. Η οργή, ο θυμός, η σιωπή, η άρνηση, ο φόβος, η επιθετικότητα και η βία κυριαρχούν στην ψυχή και το μυαλό σας μετά την οικονομική κρίση».

«Η εκλογή του Στέφανου Κασσελάκη ως πρόεδρος κόμματος, έχει βαθύ προβληματισμό»

«Ο Στέφανος Κασσελάκης μπορεί να πει κάποιος ότι είναι ένα ”φαινόμενο”. Η εκλογή του ως πρόεδρος κόμματος, έχει βαθύ προβληματισμό. Το σεξαπίλ και η προσωπική ζωή του Στέφανου Κασσελάκη έπαιξαν μεγάλο ρόλο στην επιτυχία του. Δεν θα ”χειροκροτούσα” τον γιο μου αν μου έλεγε ότι είναι γκέι και θέλει παιδί. Για έμενα, το γονίδιο δεν μεταφέρεται από δυο συστήματα ομόφυλα», είπε ο Θάνος Ασκητής.

«Ο γάμος είναι θεσμός, που δίνει το νόημα στο ζευγάρι. Είμαι απόλυτος και κάθετος στο γεγονός ότι ζευγάρι για έμενα είναι ο άνδρας και η γυναίκα που κυοφορούν και γεννούν», πρόσθεσε.

Αναφερόμενος στη σύζυγό του αποκάλυψε: «Διατηρήσαμε τη σχέση μας, αν και είχαμε ”σύννεφα” και φορτίσεις. Δεν υπάρχει ”τέλεια σχέση”, έχοντας καταγράψει το ιστορικό μου 70.000 ζευγάρια. Στην ερώτηση αν υπάρχει απιστία στα ζευγάρια, η απάντηση είναι ”ναι”. Ένας γάμος μπορεί να συνεχιστεί αν ξεπεραστεί η απιστία».

«Η γυναίκα μεγαλώνοντας θέλει τρία πράγματα: ασφάλεια, ένα παιδί και φροντίδα. Είναι τραγικό να λέμε ότι θα ζήσουμε κάποιον εφ’ όρου ζωής. Αν αύριο δεν θέλω να ζήσω με κάποιον, ανοίγω την πόρτα και φεύγω, είναι μήνυμα ωριμότητας χωρίς να βασανίζει ο ένας τον άλλον», υπογράμμισε κλείνοντας.

To Top