Ελλάδα

That’s so PLOOM: Μια βραδιά γεμάτη με αυθεντικές εμπειρίες που μας μάγεψε!

ploom 0440

That’s so PLOOM: Μια βραδιά γεμάτη με αυθεντικές εμπειρίες που μας μάγεψε!

Μία φαντασμαγορική βραδιά γεμάτη εκπλήξεις, εντυπωσιακά shows και απίστευτες στιγμές είχαμε την ευκαιρία να βιώσουμε όλοι όσοι παρευρεθήκαμε στο επίσημο launch event του PLOOM στην Ελλάδα.

Η εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στις 25 Οκτώβρίου, στην Πέτρινη Αποθήκη, στο Λιμάνι του Πειραιά με την υπογραφή της Japan Tobacco International τα είχε πραγματικά όλα!

ploom 0433
That’s so PLOOM: Μια βραδιά γεμάτη με αυθεντικές εμπειρίες που μας μάγεψε! 4

Απόλαυση! Αυτή θα ήταν και η σωστή λέξη για να χαρακτηρίσουμε όλα όσα βιώσαμε στο launch event. Από τις πεντανόστιμες και ευφάνταστες γεύσεις του Chef Δημήτρη Κατριβέση μέχρι το μοναδικό fashion show με την υπογραφή του ταλαντούχου Τάσου Σοφρωνίου και τη μοναδική live performance του κορυφαίου Έλληνα σταρ, Σάκη Ρουβά!

Οικοδέσποινα της βραδιάς ήταν η μοναδική και πάντα απαστράπτουσα Βίκυ Καγιά, η οποία, με τον δικό της ξεχωριστό τρόπο εξασφάλισε να περάσουμε όλοι υπέροχα.

ploom 0332
That’s so PLOOM: Μια βραδιά γεμάτη με αυθεντικές εμπειρίες που μας μάγεψε! 5

Παράλληλα, είχαμε την ευκαιρία να είμαστε οι πρώτοι στην Ελλάδα που έζησαν από κοντά ένα εντυπωσιακό και πρωτοπόρο audio/light show, προβαλλόμενο στο Πλοίο Liberty, το οποίο τράβηξε όλα τα βλέμματα, και κέρδισε τις εντυπώσεις μας!

To Top