Αθλητικά

Θες να κερδίσεις στο Euroleague Fantasy Challenge; Αυτές είναι οι επιλογές των γκαρντ που πρέπει να πάρεις (ΒΙΝΤΕΟ)

Θες να κερδίσεις στο Euroleague Fantasy Challenge; Αυτές είναι οι επιλογές των γκαρντ που πρέπει να πάρεις (ΒΙΝΤΕΟ)

Το καλύτερο «fantasy» παιχνίδι έρχεται στην Euroleague και το news24world.com σας βοηθάει να διαλέξετε τους καλύτερους γκαρντ για να αναρριχηθείτε στη βαθμολογία του Greek Fantasy Challenge.

Το κορυφαίο παιχνίδι της Ευρωλίγκα είναι και πάλι εδώ και σας προσκαλούμε να συμμετάσχετε στο Greek Fantasy Challenge του news24world.com!

Το EuroLeague Fantasy Challenge για τη σεζόν 2023-24, έχει ήδη ανοίξει και περιμένει να φτιάξετε τη δική σας ομάδα και να διαγωνιστείτε με άλλους παίκτες και να βαθμολογηθείτε με όσα κάνουν οι αθλητές που έχετε επιλέξει στο παρκέ.

Ως «fantasy»μάνατζερ έχετε μπάτζετ 100 μονάδες για να φτιάξετε την ομάδας σας, η οποία θα αποτελείται από 4 γκαρντ, 4 φόργουορντ, 2 σέντερ και 1 προπονητή. Οι ομάδες θα κερδίζουν πόντους κάθε αγωνιστική με βάση τις επιδόσεις των παικτών τους στα πραγματικά παιχνίδια της EuroLeague. 

Το Sportdog θα σας βοηθήσει προτείνοντας σας τις καλύτερες επιλογές για την ομάδα σας και θα ξεκινήσουμε από τους γκαρντ, όπου υπάρχουν οι σταθερές αξίες, τα «λαβράκια», αλλά και οι «ακριβοί» που αξίζουν τα λεφτά τους.

Ο Λορέντζο Μπράουν ξεκουράστηκε το καλοκαίρι και δεν πήρε μέρος στο Μουντομπάσκετ με αποτέλεσμα να είναι ξεκούραστος στα παιχνίδια της Μακάμπι Τελ Αβίβ με την αξία του να είναι στα 14,8 credits. Επίσης, 0,2 credits φθηνότερος (14.6) είναι ο συμπαίκτης του στην ισραηλινή ομάδα, Γουέιντ Μπόλντγουιν με τους δυο τους να κάνουν τα πάντα στο παρκέ. Σκοράρουν, πασάρουν και κερδίζουν φάουλ. Από τις καλύτερες επιλογές που μπορεί να κάνει ένας fantasy manager.

Ερωτηματικό είναι ο Φρανκ Τζάκσον της Βιλερμπάν που άφησε το NBA και τους Γιούτα Τζαζ για την Ευρωλίγκα και το σίγουρο είναι πως το καλάθι το βλέπει αρκετά μεγάλο και η αξία του είναι στα 10,9 credits.

Για το τέλος, αφήσαμε δύο πιο φθηνούς παίκτες. Ο Ρόκας Γιοκουμπάιτις είναι αρκετά πιο έμπειρος, θα έχει περισσότερο ενεργό ρόλο στην Μπαρτσελόνα με τον Λιθουανό να σκοράρει αρκετά, μοιράζει ασίστ, ενώ μαζεύει και ριμπάουντ. Ό,τι πρέπει για την ομάδα σας, έστω και για τον πάγκο στο Greek Fantasy Challenge του news24world.com.

Επίσης. ο Αντρέας Μποστ της Μπάγερν Μονάχου αξίζει μόλις 7,2 και η αλήθεια είναι πως αν βρεθεί σε καλή μέρα θα κάνει πάρτι έξω από τα 6.75μ.!

To Top