Ελλάδα

Θρίλερ με την εξαφάνιση της 27χρονης στην Κω – Εκδόθηκε Missing Alert

Θρίλερ με την εξαφάνιση της 27χρονης στην Κω – Εκδόθηκε Missing Alert

Ένα θρίλερ είναι σε εξέλιξη σχετικά με την εξαφάνιση της 27χρονης από την Πολωνία, η οποία εργαζόταν στο νησί, με τον 28χρονο ομοεθνή σύντροφό της να την ψάχνει, χωρίς μέχρι στιγμής κάποιο αποτέλεσμα. Μάλιστα για την υπόθεσή της εκδόθηκε Missing Alert.

Όπως αναφέρεται σε αυτό, στις 15/06/2023, εξαφανίστηκε από την περιοχή της Κω, η Αναστάζια Πατρίτσια Ρουμπίνσκα, 27 ετών, υπήκοος της Πολωνίας. Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση της Αναστάζια Πατρίτσια Ρουμπίνσκα στις 15/06/2023 και άμεσα προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων της ενήλικης, κατόπιν αιτήματος των οικείων της, καθώς ενδέχεται να συντρέχουν λόγοι οι οποίοι θέτουν τη ζωή της σε κίνδυνο.

Η Αναστάζια Πατρίτσια Ρουμπίνσκα έχει ύψος 1,65 μ., έχει κανονικό βάρος, έχει ξανθά μαλλιά και καστανά μάτια. Φορούσε ροζ φόρεμα με λουλούδια, μπλε γυαλιά ηλίου και έφερε ασημένιο σακίδιο πλάτης.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Εθνική Γραμμή για τους Αγνοούμενους Ενήλικες – 1017», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert app οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση.

#MissingAlert ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΤΗΣ ΑΝΑΣΤΑΖΙΑ ΠΑΤΡΙΤΣΙΑ ΡΟΥΜΠΙΝΣΚΑ, 27 EΤΩΝ

Posted by Το Χαμόγελο του Παιδιού – The Smile of the Child on Thursday, June 15, 2023

Το τελευταίο τηλεφώνημα στον σύντροφό της

Σύμφωνα με την καταγγελία στην αστυνομία του 28χρονου συντρόφου της την περασμένη Τρίτη, τα ίχνη της συντρόφου του έχουν χαθεί από τις 12 Ιουνίου.

Ειδικότερα, τη Δευτέρα 12-06-2023 περίπου στις 22:30 ο 28χρονος επικοινώνησε τηλεφωνικά με τη σύντροφό του και του ανέφερε ότι βρισκόταν στο Μαρμάρι, σε κατάσταση μέθης και ότι θα την πήγαινε κάποιος στο ξενοδοχείο με τη μηχανή του.

Στη συνέχεια του έστειλε τοποθεσία της με σκοπό να μεταβεί ανωτέρω ο σύντροφός να την πάρει, όμως όταν εκείνος έφτασε, δεν τη βρήκε στο σημείο που του υπέδειξε.

Σε αλλεπάλληλες προσπάθειες που έκανε για να επικοινωνήσει με τη σύντροφο του στο κινητό της τηλέφωνο της, αυτό ήταν απενεργοποιημένο.

Τη 23:38 ώρα της ιδίας μέσω εφαρμογής εντόπισε το κινητό της τηλέφωνο στην περιοχή Τιγκάκι στην οδό Κωνσταντίνου Κιαπόκα αλλά το κινητό της ήταν ήδη απενεργοποιημένο.

Όπως προέκυψε, η σύντροφος του δεν έχει επικοινωνήσει με τον ούτε με τον ίδιο και δεν εμφανίσθηκε στην εργασία της όπως όφειλε να εμφανιστεί 08:00 ώρα της 13/6/2023.

Η 27χρονη, εργάζεται σε ξενοδοχείο της Κω, δεν πάσχει από ιατρικά προβλήματα ούτε έχει ψυχολογικά προβλήματα. Την ημέρα της εξαφάνισή της φορούσε ροζ φόρεμα με λουλούδια πλάτης και μπλε γυαλιά ηλίου, είχε ένα ασημένιο σακίδιο. Έχει ύψος 1,65 μέτρα και κανονική σωματική διάπλαση.

To Top