Πολιτική

Τι λένε τα στοιχήματα για τον νέο πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ; – Η υποψηφιότητα Κασσελάκη ξαναμοιράζει την τρ…

Τι λένε τα στοιχήματα για τον νέο πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ; – Η υποψηφιότητα Κασσελάκη ξαναμοιράζει την τράπουλα

Η αντίστροφη μέτρηση για την εκλογή του ατόμου που θα αναλάβει τα ηνία του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία μετά την αποχώρηση του Αλέξη Τσίπρα έχει ξεκινήσει και τα πρώτα στοιχήματα έρχονται στο προσκήνιο. Η υποψηφιότητα του Στέφανου Κασσελάκη ήρθε να ξαναμοιράσει την τράπουλα βάζοντας τον στο «παιχνίδι» ως πέμπτο διεκδικητή.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ που προβλήθηκε το πρωί της Τετάρτης (30/8) στο Mega και την εκπομπή «Κοινωνία Ώρα Mega» οι στοιχηματικές έχουν ήδη αρχίσει να δίνουν πολύ υψηλά τον Στέφανο Κασσελάκη. «Ενώ στην πρώτη “δημοσκόπηση”, ας το πούμε έτσι ερχόταν φαβορί η Αχτσιόγλου με 1,7 και ακολουθούσε με 9 ο Παππάς και τελείωνε στο 40 ο Τζουμάκας τώρα πάει η Αχτσιόγλου στο 1,8 και στο 2,2 ο Κασσελάκης» είπε χαρακτηριστικά ο δημοσιογράφος Δημήτρης Λάππας.

Σύμφωνα δε με άλλη στοιχηματική πρόβλεψη που προβλήθηκε από το Mega οι Έφη Αχτσιόγλου και Στέφανος Κασσελάκης είναι μαζί στο 1,9 ενώ ακολουθεί ο Νίκος Παππάς με 12, ο Ευκλείδης Τσακαλώτος με 18 και τελευταίος έρχεται ο Στέφανος Τζουμάκας με 40.

To Top