Ιστορίες

TikToker απέκτησε σπίτι μετά από 28 ανταλλαγές ξεκινώντας με ένα τσιμπιδάκι (ΒΙΝΤΕΟ)

Η 30χρονη χρήστης του TikTok, Demi Skipper, ξεκίνησε το Trade Me Project το Μάιο του 2020. Άρχισε να ανταλλάσσει αντικείμενα στο TikTok ξεκινώντας με ένα απλό τσιμπιδάκι μαλλιών και ενάμιση χρόνο αργότερα κατέληξε να είναι περήφανη ιδιοκτήτης σπιτιού στο Nashville του Tennessee.

@trademeproject

Trading a bobby pin for a house. Pt 4 #fyp #trademeproject

♬ original sound – Trademeproject

Ανταλλάσσοντας 28 φορές αντικείμενα κατάφερε να αποκτήσει πρακτικά δωρεάν ένα ολόκληρο σπίτι. Το τσιμπιδάκι το αντάλλαξε με φθηνά σκουλαρίκια, τα οποία αντάλλαξε για τέσσερα ποτήρια, ενώ ακολούθησε μία ηλεκτρική σκούπα. Οι πρώτες συναλλαγές έγιναν δια ζώσης στο San Francisco. Αργότερα χρειάστηκε να κάνει ταξίδια και σε άλλες πολιτείες των ΗΠΑ.

@trademeproject

Trading a bobby pin for a house. How I traded for the iPhone #fyp #trademeproject #tmp

♬ Say So (Instrumental Version) [Originally Performed by Doja Cat] – Elliot Van Coup

Από εκεί αναβαθμίστηκε σε snowboard, ακουστικά, laptop, κάμερα, αντάλλαξε διάφορα είδη Nike αθλητικών παπουτσιών και έπειτα βρέθηκε με ένα iPhone πριν το ανταλλάξει με ένα Dodge Caravan του 2008 και αργότερα με ένα Mini Cooper κάμπριο.

@trademeproject

THE BIGGEST TRADE YET 😱#trademeproject #fyp

♬ DISCOVERY – Lost Cargo

Αντάλλαξε το αυτοκίνητο με ένα διαμαντένιο κολιέ που νόμιζε πως άξιζε $20.000, για κακή της τύχη όμως άξιζε τελικά λιγότερο από $2.000. Η Skipper παρά την αναποδιά επανήλθε με ποδήλατο γυμναστικής αξίας $1.800, πέρασε σε μία Mustang, μία ξύλινη καλύβα, ένα Honda CRV, τρία τρακτέρ, ένα κουπόνι για ένα χρόνο δωρεάν φαγητό στα Chipotle και λίγο πριν το τέλος ένα τροχόσπιτο αξίας $40.000.

@trademeproject

Trading a Bobby Pin until I get a house – Trade Update! @vw #AD #VWpartner

#trademeproject

♬ Triangle – Clutch

Τελικά πέτυχε το στόχο της και απέκτησε το δικό της σπίτι κοντά στο Nashville, στο οποίο σκοπεύει να μετακομίσει με το σύζυγό της σύντομα. Πάνω από πέντε εκατομμύρια άνθρωποι ακολούθησαν το ταξίδι της.

@trademeproject

The Final Trade 🥺🏠 #trademeproject #letsgetthishouse

♬ Inspiring and spectacular emotional epics(869013) – Minette

Comments
To Top