Πολιτική

Την ερχόμενη Δευτέρα θα πραγματοποιηθεί τελικά η επίσκεψη Μητσοτάκη στην Κύπρο

mitsotakis 33

Την ερχόμενη Δευτέρα θα πραγματοποιηθεί τελικά η επίσκεψη Μητσοτάκη στην Κύπρο

Για την ερχόμενη Δευτέρα 31 Ιουλίου επαναπρογραμματίστηκε τελικά η επίσημη επίσκεψη του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στην Κύπρο, όπως ανέφερε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος της κυπριακής κυβέρνησης, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.

Όπως δήλωσε μεταξύ άλλων στους δημοσιογράφους μετά την συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου στη Μεγαλόνησο και μετά την αναβολή της επίσκεψης που είχε κανονιστεί αρχικά για χθες, «η επίσκεψη του πρωθυπουργού της Ελλάδας έχει επαναπρογραμματιστεί για τη Δευτέρα, 31 Ιουλίου και αναμένουμε να υπάρξει σχετική ανακοίνωση, εάν και εφόσον το επιτρέψουν οι συνθήκες, διότι η Ελλάδα, δυστυχώς, ακόμη δοκιμάζεται από τις καταστροφικές πυρκαγιές».

Θυμίζουμε ότι πριν από δύο μέρες, ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, σε επικοινωνία του με τον Έλληνα πρωθυπουργό εξέφρασε τα συλλυπητήρια της χώρας του για το τραγικό δυστύχημα που σημειώθηκε στην Κάρυστο και στοίχισε τη ζωή στους χειριστές του πυροσβεστικού αεροσκάφους CL-215 σμηναγό Χρήστο Μουλά και ανθυποσμηναγό Περικλή Στεφανίδη. Ο χαμός των δύο χειριστών και η κήρυξη τριήμερου πένθους ήταν άλλωστε και ο λόγος αναβολής της επίσκεψης.

To Top