Πολιτική

Την Πέμπτη η συνάντηση του Κυριάκου Μητσοτάκη με τον εκλεγμένο Δήμαρχο Αθηναίων, Χάρη Δούκα

mitsotakis2 3

Την Πέμπτη η συνάντηση του Κυριάκου Μητσοτάκη με τον εκλεγμένο Δήμαρχο Αθηναίων, Χάρη Δούκα

Το απόγευμα της Πέμπτης ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, συναντά τον εκλεγμένο Δήμαρχο Αθηναίων, Χάρη Δούκα στο Μέγαρο Μαξίμου.

Νωρίτερα, ο πρωθυπουργός θα παραχωρήσει στις 08:00 το πρωί συνέντευξη στο ραδιοφωνικό σταθμό ΣΚΑΪ και στον δημοσιογράφο Άρη Πορτοσάλτε.

Στις 11:00, ο πρωθυπουργός θα συμμετάσχει σε συζήτηση με τίτλο «Ο ρόλος του τουρισμού στο μέλλον της Ελλάδας», στο πλαίσιο συνεδρίου που διοργανώνει το «Πρώτο Θέμα» στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.

Συναντήθηκε με τον Απόστολο Τζιτζικώστα

Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης συναντήθηκε σήμερα με τον νυν και επανεκλεγέντα Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολο Τζιτζικώστα, στο Μέγαρο Μαξίμου.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης εξετάστηκαν οι προτεραιότητες της Περιφέρειας και η πορεία των μεγάλων έργων που υλοποιούνται στην Κεντρική Μακεδονία.

Ο Πρωθυπουργός συνεχάρη τον κ. Τζιτζικώστα για την επανεκλογή του και επισήμανε ότι η κυβέρνηση πάντα συνεργάζεται στενά με την Τοπική Αυτοδιοίκηση αλλά και με την Ένωση Περιφερειών Ελλάδας, προκειμένου να βελτιωθεί η ζωή των πολιτών.

To Top