Αθλητικά

Το αποφάσισαν οι Αγγελόπουλοι – Ανακοινώνει τη μεγάλη συμφωνία ο Ολυμπιακός

Το αποφάσισαν οι Αγγελόπουλοι - Ανακοινώνει τη μεγάλη συμφωνία ο Ολυμπιακός

Μετά την Μπαρτσελόνα, ακόμα και αν δεν πάει Final Four η ομάδα, οι διοικούνται των Πειραιωτών θα κάνουν μία συνάντηση που θα γράψει ιστορία…

Απόλυτα προσηλωμένοι στο 5ο παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα, στην Ισπανία, είναι άπαντες στον Ολυμπιακό, καθώς η ομάδα απέδειξε ότι έχει κίνητρο/ενέργεια/τεχνογνωσία/δίψα/ποιότητα για να βρεθεί και στο φετινό Final 4 της Ευρωλίγκας.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας και οι παίκτες, με μπάτζετ που μπορεί να φτάνει σε λιγότερα από τα μισά χρήματα που διαθέτουν για μπάτζετ άλλες ομάδες, έχουν καταφέρει να παραμείνουν στον αφρό όλα αυτά τα χρόνια από τη στιγμή που έχει επιστρέψει ο Έλληνας τεχνικός στο Λιμάνι. Κι αυτό από μόνο του, λέει/δείχνει πολλά.

Γιατί ο Μπαρτζώκας δεν έχει να διαχειριστεί μόνο τις υψηλές απαιτήσεις που υπάρχουν στους Πειραιώτες, αλλά και το γεγονός ότι επί των ημερών του ο Ολυμπιακός, παράλληλα με τον πρωταθλητισμό σε Ελλάδα και Ευρώπη, αλλάζει και δέρμα: Αποχώρησε ο Βασίλης Σπανούλης από την ενεργό δράση, αποχώρησε ο Πρίντεζης απο την ενεργό δράση, έφυγαν από την ομάδα οι Βεζένκοφ και Σλούκας. Κι ακόμα είναι εκεί, στο υψηλότερο επίπεδο.

Αυτός, άλλωστε, φαίνεται ότι είναι ο λόγος που οι αδερφοί Αγγελόπουλοι σκοπεύουν να τον καλέσουν άμεσα στο γραφείο τους για να του προτείνουν νέο συμβόλαιο! Όχι γιατί φοβούνται να μην υπογράψει αλλού – Ο Μπαρτζωκας θα συνεχίσει κανονικά στο Λιμάνι έτσι κι αλλιώς. Αλλά για να του δείξουν την στήριξη που υπάρχει προς το πρόσωπό του.

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: “Σύγκρουση” ΠΑΟ-Ολυμπιακού για top γκαρντ – Παίρνει το συμβόλαιο Βιλντόζα!

bartzokas bartzwkas aggelopouloi

Ακολουθήστε το news24world.com στο GoogleNews και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

To Top