Κόσμος

Το έσκασε με τη 44χρονη μητέρα της κοπέλας του λίγες ημέρες μετά τη γέννηση του γιου του

Το έσκασε με τη 44χρονη μητέρα της κοπέλας του λίγες ημέρες μετά τη γέννηση του γιου του

Ένας 29χρονος πατέρας δύο παιδιών το έσκασε με τη 44χρονη πεθερά του και μάλιστα λίγες μόλις μέρες αφότου η 24χρονη σύντροφός του έφερε στον κόσμο το παιδί τους.

Η Jess Aldridge περίμενε το δεύτερο παιδί της με τον σύντροφό της Ryan Shelton, όταν είπαν να πάνε να ζήσουν για ένα διάστημα με τη μαμά της, Georgina, και τον σύζυγό της, Eric, στο μεγάλο σπίτι τους στη βρετανική επαρχία.

Η γιαγιά 6 εγγονιών άρχισε να φλερτάρει ωστόσο ανοιχτά με τον 29χρονο γαμπρό της και λίγο μετά έκαναν εξωσυζυγική σχέση, όσο η κόρη ήταν στα τελευταία στάδια της εγκυμοσύνης της.

Κι έτσι όταν επέστρεψε εκείνη από την κλινική με το νεογέννητο στην αγκαλιά, είδε τον σύντροφο και τη μαμά της να έχουν μετακομίσει σε δικό τους σπίτι καμιά 50αριά χιλιόμετρα μακριά.

‘We can’t help who we fall in love with.’

Posted by Daily Mail on Wednesday, February 17, 2021

«Είναι η απόλυτη προδοσία», είπε η 24χρονη στη Sun, «περιμένεις μια νέα γιαγιά να ερωτευτεί το μωρό, όχι τον πατέρα. Θα ήταν υποτίθεται γιαγιά στα δυο παιδιά μου και θα με βοηθούσε να τα μεγαλώσω, αυτή όμως το έσκασε με τον φίλο μου».

Η Aldridge είπε ότι γι’ αυτό ακριβώς πήρε το ζευγάρι την απόφαση να πάει να μείνει με τα πεθερικά τους, για να τους προσέχουν τα παιδιά. Μέσα σε μερικές εβδομάδες όμως άρχισε να παρατηρεί πως οι δυο τους «φλέρταραν συνεχώς» και έπιναν αλκοόλ «κάνοντας αστεία στην κουζίνα κάθε βράδυ».

Όταν εκείνη πήγε στο μαιευτήριο για να γεννήσει στις 28 Ιανουαρίου, ο 29χρονος την επισκέφτηκε για λίγο και είδε για «10 λεπτά το παιδί του». Και μετά της έστειλε ένα μήνυμα, με το οποίο έδινε τέλος στον τριετή δεσμό τους.

Όταν η 24χρονη βγήκε από την κλινική, ανακάλυψε σοκαρισμένη πως ο πρώην της πια είχε σπιτωθεί με τη μαμά της.

«Δεν μπορείς να ξέρεις ποιον θα ερωτευτείς», της είπε κοφτά η μητέρα της όταν πήγε να της ζητήσει τον λόγο.

Comments
To Top