Αθλητικά

Το κάλεσμα του Γιανακόπουλου στον κόσμο του ΠΑΟ – Που έριξε μπηχτές; Τι θα γίνει με το Athens…

Παναθηναϊκός: Με ανακοίνωση που εξέδωσε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος συνεχάρη την ομάδα βόλεϊ ανδρών για την εξαιρετική πορεία που πραγματοποίησαν φέτος και εξέφρασε την πεποίθηση του ότι η ομάδα έβαλε τις βάσεις για το μέλλον.

Επιπλέον δεν έλειψε να αναφερθεί στους ανθρώπους που του υποσχέθηκαν προσωπικά ότι θα βοηθήσουν στην προσπάθεια αυτή που κάνει άλλα τελικά εξαφανίστηκαν ενώ κάλεσε τον κόσμο να στηρίξει τον Ερασιτέχνη.

Τέλος ο πρόεδρος τόσο του μπάσκετ όσο και του Εραριστέχνη Παναθηναϊκού έκανε γνωστό πως μετα το Πάσχα, στις αρχές Μαΐου αναμένεται να τοποθετηθεί για όλα τα θέματα επικαιρότητας του Τριφυλλιού, το γήπεδο του Παναθηναϊκου αλλά και το Athens Alive.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του: 

“Οφείλω να δώσω τα θερμά μου συγχαρητήρια στον Δημήτρη Ανδρεόπουλο και τους αθλητές του για την εξαιρετική σεζόν που ολοκλήρωσαν χθες. Αυτό που πέτυχαν θα φανεί τα επόμενα χρόνια, καθώς όλα τα οικοδομήματα κρίνονται από τα θεμέλια τους και φέτος μπήκαν οι βάσεις για αυτό που θα ακολουθήσει.

Όλοι οι συντελεστές του ΤΑΑ πρέπει να είναι περήφανοι, όχι μόνο για το αγωνιστικό πρόσωπο, αλλά και για το κλίμα που υπήρχε στην ομάδα, αυτό της πραγματικής οικογένειας και της παναθηναϊκής ψυχής που εξέπεμπε όλο το σύνολο.

Δεν υπάρχει κανένας λόγος για κατεβασμένα κεφάλια. Πέρυσι τον Απρίλιο παίζαμε για την παραμονή μας στην Α1 και φέτος για την είσοδο μας στα ημιτελικά.
Από την Γενική Συνέλευση της 8ης Ιουνίου είχα δηλώσει πως φέτος θα είναι μια μεταβατική χρονιά, μέσα στην οποία θα βάλουμε τις βάσεις για την οικονομική εξυγίανση του συλλόγου.

Όταν παραλάβαμε την διοίκηση του Παναθηναϊκού Αθλητικού Ομίλου, το χρέος του ΤΑΑ ήταν ένα εκατομμύριο ευρώ. Μέσα στην χρονιά αποπληρώσαμε και διακανονίσαμε το 70% του χρέους. Αυτό σημαίνει πως ουσιαστικά εκτός από το τρέχον αγωνιστικό budget, τρέχαμε και άλλα δυο. Δεν χρειάζονται ιδιαίτερες οικονομικές γνώσεις για να αντιληφθεί κάποιος τι σημαίνει αυτό!

Από την άλλη, υπήρξαν άνθρωποι της Παναθηναϊκής οικογένειας που δεσμεύτηκαν προσωπικά σε μένα πως θα βοηθήσουν οικονομικά την προσπάθεια μας. Δυστυχώς ακόμα τους ψάχνουμε. Όπως και να έχει, με βοήθεια ή μη, εμείς θα πορευτούμε τον δρόμο που έχουμε αποφασίσει και να είστε σίγουροι ότι τον στόχο μας θα τον πετύχουμε.

Σε αυτόν τον δρόμο θα θέλαμε συνοδοιπόρο τον Παναθηναϊκό κόσμο. Ο αριθμός των 474 μελών που έχουν γραφτεί από τις 8 Ιουνίου μέχρι και σήμερα δεν νομίζω ότι συνάδει της προσπάθειας που γίνεται. Η στήριξη στην μάνα του λόχου είναι υποχρέωση για κάθε αληθινό Παναθηναϊκό.”

 

Comments
To Top