Αθλητικά

Το νέο wonderkid του ΠΑΟΚ είναι τερματοφύλακας – Scouting από γερμανική ομάδα – Σήκωσε ήδη πρωτάθλημα!

Το νέο wonderkid του ΠΑΟΚ είναι τερματοφύλακας - Scouting από γερμανική ομάδα - Σήκωσε ήδη πρωτάθλημα!

Εργατικός, με τρομερή ποιότητα και ήδη με συμμετοχές στην Εθνική. Ποιος είναι ο Σπύρος Αγγελίδης για τον οποίο ήδη γίνεται ντόρος εκτός Ελλάδας; Το News24world.com παρουσιάζει τον νεαρό πορτιέρε που θα μας απασχολήσει πολύ σύντομα…

ΠΑΟΚ – Σπύρος Αγγελίδης: Ένα ακόμα wonderkid φαίνεται ότι έχει στις τάξεις του ο Δικέφαλος, καθώς ο νεαρός άσος (γεννημένος το 2005!) βρίσκεται στον ΠΑΟΚ από τα επτά του χρόνια και ακολουθεί με συνέπεια όλα τα βήματα, εξελισσόμενος σε έναν πολλά υποσχόμενο τερματοφύλακα.

Είναι σοβαρός, εργατικός, ποιοτικός, με πολλαπλές ικανότητες και ακόμα πιο πολλές προοπτικές. Είναι διεθνής και πρωταθλητής με την Κ17, όπως αναφέρει το κλαμπ, και μόνο τυχαίο δεν είναι το γεγονός ότι έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον της Βέρντερ Βρέμης, σύμφωνα με την  πληροφορία από τη Θεσσαλονίκη.

Οι άνθρωποι του συλλόγου έχουν αποφασίσει να επενδύσουν πάνω του καθώς φέτος ήταν δεδομένο ότι θα γινόταν στέλεχος της β΄ ομάδας και, σε κάποιες περιπτώσεις, θα είχε επαφή και με την πρώτη. Παρόλα αυτά το ενδιαφέρον από τη Γερμανία είναι συγκεκριμένο και κανείς δεν μπορεί να το παραβλέψει – Πολύ περισσότερο αν μετουσιωθεί σε επίσημη πρόταση.

“Αυτοί θα είναι μπροστά του στη Βέρντερ – Μπάλα στην πέμπτη κατηγορία” – “Τελειώνει” ο Ζίβκοβιτς;

“Η Βέρντερ έχει αδιαμφισβήτητα Νο1, τον διεθνή Τσέχο Γίρι Παβλένκα, και Νο2 τον Μίχαελ Τσέτερερ που ανανέωσε τον περασμένο Φεβρουάριο. Από εκεί και πέρα, υπάρχει για τρίτος ο 24χρονος Ντούντου (Γερμανοβραζιλιάνος), που δεν έπαιξε καθόλου φέτος και δύο 19χρονοι, που χρησιμοποιήθηκαν στη β΄ ομάδα”, σχολίασε αρχικά ο καλός συνάδελφος και στη συνέχεια πρόσθεσε: 

“Αν αποκτηθεί από τους πράσινους πρακτικά θα ανταγωνιστεί με τους δύο τελευταίους, παίρνοντας κυρίως χρόνο στη δεύτερη ομάδα, η οποία πάντως υποβιβάστηκε φέτος στην πέμπτη κατηγορία (Oberliga)”.

Μπορεί αυτή η προοπτική να είναι κίνητρο για τον νεαρό άσο ή το γεγονός ότι από τη β΄ ομάδα του ΠΑΟΚ πηγαίνουν πολλά παιδιά τα τελευταία χρόνια στην πρώτη (και μάλιστα παίζουν!) μπορεί να τον κρατήσει στην Ελλάδα; Πολύ περισσότερο σε μια περίοδο που ψιθυρίζεται, ξανά, ότι ο Ζίβκο Ζίβκοβιτς δεν έχει μέλλον στον σύλλογο αλλά δεν έχει ακουστεί ακόμα κάποιος για αντικαταστάτης του…

To Top