Πολιτική

Το ομοφοβικό σχόλιο βουλευτή της «Ελληνικής Λύσης» και η απάντηση του Στέφανου Κασσελάκη: «Είναι η ζ…

photo 4

Το ομοφοβικό σχόλιο βουλευτή της «Ελληνικής Λύσης» και η απάντηση του Στέφανου Κασσελάκη: «Είναι η ζωή μου»

Σε μια έντονη διαφωνία ήρθαν ο βουλευτής του κόμματος «Ελληνική Λύση», Παύλος Σαράκης, με το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανο Κασσελάκη, όταν ο πρώτος προέβη σε ένα ομοφοβικό παραλήρημα. Οι δυο τους ήταν καλεσμένοι στην εκπομπή του Τάκη Χατζή στον τηλεοπτικό σταθμό ONE.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο βουλευτής της «Ελληνικής Λύσης» παρουσίασε μια εικόνα στην οποία φαινόταν μια αφίσα από στάση λεωφορείο της Αθήνας, όπου φαίνεται ένα ζευγάρι γκέι αντρών να έχουν αγκαλιά το παιδί τους. Σύμφωνα με τον Παύλο Σαράκη, «δεν επιθυμούμε αυτό το είδος οικογένειας να είναι το πρότυπο για την ελληνική κοινωνία. Εμείς υπερασπιζόμαστε την παραδοσιακή οικογένεια».

Τότε, ο Στέφανος Κασσελάκης απαντά στον Παύλο Σαράκη «άρα εγώ δεν έχω δικαίωμα να έχω παιδί; Δεν είναι άλλη άποψη, είναι η ζωή μου. Είμαι υποδεέστερος άνθρωπος από εσάς; Είναι η ζωή μου». «Γιατί το φοβάστε; Σας επηρεάζει κάπου στη ζωή σας; Έχει αλλάξει κάτι στη σχέση σας με τη σύζυγό σας;», συνέχισε, στριμώχνοντας τον βουλευτή της «Ελληνικής Λύσης».

Μάλιστα, ο Στέφανος Κασσελάκης έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter. Εκεί, ο ίδιος υποστήριξε τις θέσεις του και στάθηκε στο πλευρό όλων εκείνων που φοβούνται για τη ζωή τους, λόγω της ανόδου της ακροδεξιάς. Ο Στέφανος Κασσελάκης είπε, μεταξύ άλλων, πως «είμαστε εδώ για να παλεύουμε για το δικαιώματα όλων στην προσωπική ευτυχία».

Συγκεκριμένα, στην ανάρτησή του έγραψε:

«”The pursuit of Happiness” (Declaration of Independence)

Κάθε ΛΟΑΤΚΙ, κάθε AMEA, κάθε ευάλωτος, περιθωριοποιημένος ή πρόσφυγας, που από χθες ανησυχεί ή/και φοβάται από την άνοδο της Ακροδεξιάς και τις θέσεις που θέλει να επιβάλει (μια μικρή γεύση στο video), πρέπει να γνωρίζει ότι τόσο ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ συλλογικά όσο και εγώ προσωπικά θα συνεχίσουμε να είμαστε ΕΔΩ για να παλεύουμε για το δικαίωμά του στην προσωπική ευτυχία!».

To Top