Αθλητικά

Το πιστεύει ο Παπανικολάου – Ατάκες για Μιλουτίνοφ, Γκος – “Μπορούμε να φτάσουμε ψηλά όσο…” (vid)

Το πιστεύει ο Παπανικολάου - Ατάκες για Μιλουτίνοφ, Γκος - "Μπορούμε να φτάσουμε ψηλά όσο..." (vid)

O αρχηγός του Ολυμπιακού έκανε δηλώσεις στην κάμερα της ΚΑΕ και αναφέρθηκε τόσο στους νέους παίκτες που ήρθαν στην ομάδα, αλλά και στους στόχους ενόψει της αγωνιστικής χρονιάς που ξεκινάει.

Κώστας Παπανικολάου: Ο αρχηγός του Ολυμπιακού μίλησε στο επίσημο κανάλι της ΚΑΕ στο youtube και αναφέρθηκε στους στόχους των Ερυθρόλευκων ενόψει της νέας σεζόν, τονίζοντας ότι η ομάδα του θα απαντήσει μέσα στο γήπεδο για το που μπορεί να φτάσει.

«Νέα σεζόν, νέες καταστάσεις, νέο ΣΕΦ. Παίρνει μια άλλη μορφή το γήπεδο, όμορφο και πιο ζεστό για μας. Θα νιώθουμε ακόμα πιο κοντά τον κόσμο, και δίνεται η δυνατότητα να είναι περισσότεροι κοντά μας κάτι που δείχνει και την αγάπη των κ. Αγγελόπουλων.

Με Γκος και τον Μιλουτίνοφ γνωριζόμαστε, ξέρουν όλοι τι μπορούν να κάνουν, ο Σίκμα έχει δέσει πολύ καλά την ομάδα, για τον Μπραζντέικις δεν μπορούμε να πούμε κάτι γιατί μόλις μπήκε στην ομάδα. Σίγουρα είναι μια καλή προσθήκη για εμάς.

Μόνο μέσα στο γήπεδο μπορούμε να απαντήσουμε στο που μπορούμε να φτάσουμε. Ότι και να πω, το θέμα είναι πόσο θα παλέψουμε μέσα στο γήπεδο. Μπορούμε να φτάσουμε τόσο ψηλά, όσο θα φτάσουν τα όνειρα του καθενός και η δίψα του για διάκριση.

Πέρσι το ΣΕΦ ήταν πολύ δυνατό σε κάθε ματς, ανυπομονούμε να τους έχουμε δίπλα μας και τη νέα χρονιά. Έχουν δείξει έμπρακτα την στήριξή τους με τα διαρκείας φέτος έχοντας σπάσει κάθε ρεκόρ. Θα κάνουμε ότι μπορούμε για να τους το ανταποδώσουμε», είπε ο Κώστας Παπανικολάου.

To Top