Ελλάδα

Τόλης Βοσκόπουλος: Όταν ο πρίγκιπας του ελληνικού πενταγράμμου μιλούσε για το θάνατο

Τόλης Βοσκόπουλος: Όταν ο πρίγκιπας του ελληνικού πενταγράμμου μιλούσε για το θάνατο

Σε ζωντανή σύνδεση με την εκπομπή «Καλοκαίρι Μαζί» του Ant1, ο Τέρενς Κουίκ, φίλος και κουμπάρος του Τόλη Βοσκόπουλου μίλησε για τον πρίγκιπα του ελληνικού πενταγράμμου ο οποίος έφυγε από τη ζωή τη Δευτέρα σε ηλικία 81 ετών.

Στην εκπομπή, προβλήθηκε και απόσπασμα από το «Απόψε με τον Τέρενς Κουίκ». Ήταν 8 Ιουλίου του 1996 όταν ο Τόλης Βοσκόπουλος είχε παραχωρήσει συνέντευξη στον Τέρενς Κουίκι και μεταξύ άλλων μίλησε για το θάνατο.

«Όταν λείπω έξω από την Ελλάδα δεν αισθάνομαι τίποτα, δεν νιώθω τίποτα, δεν μ’ αρέσει τίποτα, δεν παρακολουθώ τίποτα, δεν θαυμάζω τίποτα και έχω μονίμως το νου μου πότε θα ξαναγυρίσω στον τόπο μου» είχε πει τότε ο Τόλης Βοσκόπουλος.

Στην συνέχεια πρόσθεσε: «Δεν υπάρχει στιγμή, δευτερόλεπτο της ζωής μου που να μην προσεύχομαι. Δεν νομίζω να υπάρχει στον κόσμο κανένας άλλος να πιστεύει όσο εγώ. Δεν μου αρέσει να τελειώνει τίποτα, πόσο μάλλον η ζωή. Η ζωή δεν θα ήθελα να σκέφτομαι ότι κάπου τελειώνει. Δεν μπορώ να φανταστώ ότι κάποια μέρα θα πεθάνουμε. Δεν μου αρέσει ο θάνατος καθόλου».

Ο Τέρενς Κουίκ μετά την προβολή του βίντεο σχολίασε πως: «Ήταν ένας πολύ συγκροτημένος άνθρωπος, ο οποίος του άρεσε να περνάει πολύ χρόνο με την οικογένειά του. Απίστευτα ευγενής. Αυτό το απόσπασμα με συγκλονίζει».

Comments
To Top