Αθλητικά

“Τόμας ο καλύτερος του ΠΑΟ, μένει με 1 εκατ. – Το είπε στον μάνατζέρ του ο Χεζόνια – Μόνο NBA για Παπαγιάννη”

"Τόμας ο καλύτερος του ΠΑΟ, μένει με 1 εκατ. - Το είπε στον μάνατζέρ του ο Χεζόνια -  Μόνο NBA για Παπαγιάννη"

“Ολικό restart στο Τριφύλλι – Κόσμημα σε Ελλάδα και Ευρώπη”! Ο Αταμάν έρχεται στην Ελλάδα ως πρωταθλητής και… σηκώνει μανίκια. Το News24world.com σας παρουσιάζει τα τελευταία δεδομένα για το πράσινο ρόστερ. Ποιοι παίκτες φεύγουν, ποιοι μένουν με νέα συμβόλαια και ποιοι οι μεταγραφικοί στόχοι από Ευρώπη και NBA.

Παναθηναϊκός: Πολύ κακή ήταν η φετινή αγωνιστική περίοδος για τους Πράσινους, καθώς η ομάδα έμεινε μακριά από τους τίτλους στην Ελλάδα και στην Ευρώπη δεν κατάφερε να κάνει τίποτα που αξίζει της προσοχής – Κι όλα αυτά ενώ επενδύθηκαν χρήματα και ήρθε ένας καταξιωμένος προπονητής όπως ο Ράντονιτς.

Αυτό που έχει ενδιαφέρον, τώρα, στον Παναθηναϊκό είναι η επόμενη μέρα του συλλόγου, καθώς ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έχει ενεργοποιηθεί ξανά και θέλει να φτιάξει ένα υλικό που με τον Αταμάν μπροστάρη θα καταφέρει να προκαλέσει τριγμούς στην Ευρώπη και να πάρει ξανά τα ηνία στην Ελλάδα.

Το sportdog επικοινώνησε με τον Μαρίνο Πρίντεζη, δημοσιογράφο που γνωρίζει όσο λίγοι το ρεπορτάζ του Τριφυλλιού, προκειμένου να σχολιάσει όσα ενδιαφέροντα υπάρχουν μπροστά για τους Πράσινους.

“Καταστροφική σεζόν για τον Παναθηναϊκό – Για αυτό υπάρχει ευφορία στην ομάδα – Αυτό θα γίνει με τον Σερέλη”

To Top