Αθλητικά

“Τότε θα βγει η απόφαση του CAS για ΠΑΟΚ – Πανηγύριζε ο Ολυμπιακός αλλά…”

Τρέχουν οι εξελίξεις στο CAS - Είδηση που βάζει... φωτιά σε ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό

ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός: Για το πότε θα βγει η απόφαση του CAS, αλλά και την ετοιμότητα του ΠΑΟΚ για την εκδίκαση της 6ης Ιουλίου, μίλησε ο εκ των νομικών εκπροσώπων της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ, Τάκης Μπαλτάκος.

Μεταξύ άλλων  μιλώντας στο Metropolis 95,5 σημείωσε ότι το νομικό επιτελείο του Δικεφάλου είναι έτοιμο εδώ και καιρό, τονίζοντας ότι η απόφαση του CAS θα έχει βγει μέχρι τις 17 Ιουλίου, δεδομένου ότι τα Play Off ολοκληρώνονται στις 19 του ίδιου μήνα.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Ο ΠΑΟΚ είναι έτοιμος εδώ και καιρό γιατί αυτή η εκδίκαση στηρίζεται στην προσφυγή και στο υπόμνημα. Έγινε μεγάλη προσπάθεια εδώ και μήνες με τους Έλληνες δικηγόρους και τον Ελβετό ώστε και η προσφυγή και το υπόμνημα να είναι από νομική άποψη όσο πιο καλά δεν γίνεται. Και οι 4 δικηγόροι συνεργαστήκαμε στην εντέλεια.

Πιο καλά δεν μπορούσε να γίνει από νομική άποψη, το αποτέλεσμα δεν το ξέρω. Τα θεμέλια της Δευτέρας έχουν ήδη τεθεί. Οι μάρτυρες θα εξεταστούν απλά τη Δευτέρα. Θα μιλήσουν και οι ειδικοί. Ο κ. Ιμπαρόλα με τη βοήθεια του κ. Μαυρομάτη που τα ξέρει θαυμάσια τα θέματα».

Για το αν οι μάρτυρες θα καταθέσουν με τηλεδάσκεψη:

«Οι περισσότεροι θα είναι με τηλεδιάσκεψη ο κ. Τέλλης του εμπορικού δικαίου θα είναι εκεί, οι υπόλοιποι εδώ. Τη μεθεπόμενη εβδομάδα θα βγει και η απόφαση. Στις 19 Ιουλίου τελειώνει το πρωτάθλημα μέχρι 17 θα έχει βγει η απόφαση για να προλάβει τη λήξη του πρωταθλήματος».

Στην επισήμανση ότι τη Δευτέρα θα κριθεί το έννομο συμφέρον του Ολυμπιακού τόνισε:

«Ο Ολυμπιακός πανηγύριζε, αλλά έχουμε πει πως το έννομο συμφέρον του θα κριθεί τη Δευτέρα. Εγώ το έχω πει πολλές φορές, δεν υπάρχει πολυιδιοκτησία κι αυτό θα αποδειχθεί. Με αφήνουν αδιάφορο οι επιθέσεις του Ολυμπιακού».

Comments
To Top