Ιστορίες

Του χάρισε ζωή για δεύτερη φορά: Μπαμπάς δωρίζει το νεφρό του στον 4χρονο γιο του

Ο 4χρονος Oliver πήρε το νεφρό του μπαμπά του και πλέον μπορεί να παίζει και να ζει όπως όλα τα παιδιά της ηλικίας του. Ένας πατέρας που χάρισε ζωή στο παιδί του για δεύτερη φορά.

Η νέα ζωή του μικρού Oliver

Ο μικρός Oliver μπορεί για πρώτη φορά στη ζωή του να κολυμπάει στη θάλασσα και να κάνει τραμπολίνο – και όλα αυτά, χάρη στον εκπληκτικό μπαμπά του. Το 4χρονο αγοράκι διαγνώσθηκε με νεφρική ανεπάρκεια λίγες μέρες μετά τη γέννησή του και έχει περάσει το περισσότερο μέρος της μέχρι τώρα ζωής του στα νοσοκομεία.

K

O μπαμπάς ήταν συμβατός δότης

Ο 29χρονος μπαμπάς του, όμως, θέλοντας να σώσει το αγοράκι του και να του προσφέρει μια κανονική ζωή, πήρε την απόφαση να του δωρίσει το ένα του νεφρό. Ευτυχώς ήταν συμβατός δότης και, παρά τις καθυστερήσεις λόγω της πανδημίας του κορονοϊού, η μεταμόσχευση έγινε με επιτυχία πριν από λίγο καιρό.

«Η επέμβαση πήγε καλά. Είμαι πολύ χαρούμενος που πήρα αυτή την απόφαση. Έδωσα στον Oliver το δώρο της ζωής και με βλέπει σαν σούπερ ήρωα! Στην αρχή είχαμε άγχος για το αν θα πετύχει η μεταμόσχευση αλλά ευτυχώς όλα πήγαν κατ’ ευχή.

Η ζωή του Oliver σήμερα

«Ήταν πολύ δύσκολο να εξηγήσεις σε ένα μικρό παιδί γιατί δεν μπορεί να κάνει ό,τι και τα άλλα παιδάκια… Η θλίψη και η απογοήτευση στα μάτια του μας έκανε να κλαίμε κάθε βράδυ κρυφά».

Σήμερα, όμως, ο 4χρονος Oliver όχι μόνο μπορεί να κάνει ό,τι και τα άλλα παιδάκια, αλλά και ακόμα περισσότερα αφού μετά τη μεταμόσχευση με το νεφρό του μπαμπά του όλα είναι μια χαρά.

To Top