Ελλάδα

Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη με δύο αδέλφια που «έφυγαν» με διαφορά έξι ωρών – Ο μικρός δεν άντεξε το θά…

adelfia

Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη με δύο αδέλφια που «έφυγαν» με διαφορά έξι ωρών – Ο μικρός δεν άντεξε το θάνατο του μεγαλύτερου

Μια ασύλληπτη οικογενειακή τραγωδία σημειώθηκε στη Θεσσαλονίκη, καθώς δύο αδέρφια πέθαναν με διαφορά έξι ωρών, με τον μικρότερο να πληροφορείται το χαμό του μεγαλύτερου και να καταρρέει.

Σύμφωνα με την εκπομπή «Live News» ο Θοδωρής από τη Θέρμη Θεσσαλονίκης είχε τραυματιστεί σοβαρά από ένα τροχαίο ατύχημα και βρέθηκε για αρκετές μέρες σε κέντρο αποκατάστασης.

«Χτύπησε από δεξιά τα πλευρά του, το δεξί το πόδι του. Τον κρατήσανε στο Γεννηματάς 10 μέρες, έκανε εγχείρηση, βάλανε σίδερα και 8 του μηνός τον πήγανε στην Αρμονία», είπε ο θείος της οικογένειας.

Μία μέρα λοιπόν, ογιατρός από το κέντρο αποκατάστασης ζήτησε από τον μικρότερο αδερφό να βρεθούν από κοντά γιατί η υγεία του αδελφού του έδειξε σημάδια επιδείνωσης. «Πήραν τον αδελφό του, του λένε “δεν είναι καλά, έλα από εδώ”. Πήγε από εκεί, του λένε πέθανε», είπε ο θείος των αδερφών.

Η ληξιαρχική πράξη θανάτου του 38χρονου Θοδωρή έγραφε ως αιτία θανάτου πνευμονική εμβολή και ώρα 14.15 το μεσημέρι. Έτσι, ο 32χρονος αδελφός του, στο άκουσμα του θανάτου δεν άντεξε. Έξι ώρες αργότερα, οκτώ και 12 πρώτα, λεπτά έφυγε από τη ζωή από έμφραγμα του μυοκαρδίου. «Με τους φίλους του ήτανε, λέει δεν είμαι καλά, ζαλίζομαι και έτσι όπως έπεσε… Μας είπανε ότι δεν άντεξε η καρδούλα του μικρού».

To Top