Κόσμος

Τραγωδία στο Μαϊάμι: Ο 15χρονος που σώθηκε από θαύμα – Ήταν με τη μητέρα του, η οποία σκοτώθηκε

Τραγωδία στο Μαϊάμι: Ο 15χρονος που σώθηκε από θαύμα – Ήταν με τη μητέρα του, η οποία σκοτώθηκε

Ένα 15χρονο αγόρια σώθηκε από θαύμα από τα συντρίμμια του πολυώροφου κτιρίου που κατέρρευσε στο Μαϊάμι, παρασέρνοντας στον θάνατο δεκάδες ανθρώπους. Δίπλα στο αγόρι, στο δωμάτιό του, ήταν και η μητέρα του, η οποία σκοτώθηκε στην τραγωδία, σύμφωνα με τη μήνυση που κατέθεσε η οικογένεια.

Ο Jonah Handler ανασύρθηκε ζωντανές ώρες μετά την κατάρρευση του 12ώροφου συγκροτήματος κατοικιών στις 24 Ιουνίου. Η μητέρα του όμως, η 54χρονη Stacie Fang πέθανε μετά τη μεταφορά της στο νοσοκομείο.

Ma:i;am

«Έπεσαν στο κενό σε αυτό που νόμιζαν ότι ήταν σίγουρος θάνατος», αναφέρεται στη μήνυση που κατατέθηκε στις 8 Ιουλίου, σύμφωνα με τη Daily Mail. H μήνυση κατατέθηκε κατά της Champlain Towers South Condominium Association από τον αδερφό της μητέρας Kevin Fang και τον πατέρα του αγοριού Neil Handler.

Μέχρι και την Κυριακή, τουλάχιστον 15 μηνύσεις είχαν κατατεθεί σχετικά με την κατάρρευση του κτιρίου.

Η δήμαρχος της κομητείας Miami-Dade, Daniella Levine Cava, ανακοίνωσε την Κυριακή ότι ο αριθμός των νεκρών ανερχόταν πλέον σε 90, σε σχέση με τους 86 μια ημέρα πριν. Ανάμεσα στα 90 θύματα περιλαμβάνονται οι σοροί 71 ανθρώπων που έχουν ταυτοποιηθεί και οι οικογένειές τους έχουν ειδοποιηθεί.

Περίπου 31 ακόμη άνθρωποι παραμένουν αγνοούμενοι.

Ανάμεσα σε εκείνους που ταυτοποιήθηκαν πρόσφατα είναι και τρία μικρά παιδιά. «Οι Stacie και Jonah έπεσαν αρκετούς ορόφους και σαν από θαύμα ήταν ακόμη ζωντανοί», σύμφωνα με τη μήνυση.

Διασώστες που επιχειρούσαν στο σημείο κατάφεραν να ανασύρουν το αγόρι από τα συντρίμμια. «Ο Jonah έζησε, αλλά με σοβαρά τραύματα. Η μητέρα του σκοτώθηκε».

Comments
To Top